ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/1/19

Γιατρός του ΕΚΑΒ στα Χανιά, αν και εκτός εφημερίας, πέταξε για την Γαύδο για να σώσει μία ζωή!Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019
EKABNews

Γιατρός του ΕΚΑΒ στα Χανιά, αν και εκτός εφημερίας, πέταξε για την Γαύδο για να σώσει μία ζωή!
parakritika.gr

Άξια συγχαρητηρίων για μία ακόμη φορά τα παιδιά του Τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ. Γιατρός του Τομέα, αν και εκτός εφημερίδας, πέταξε με ελικόπτερο για να σωθεί η ζωή μιας ηλικιωμένης από την ακριτική Γαύδο.

Η επιχείρηση έγινε το πρωί της Τρίτης, με το ελικόπτερο τύπου Χιούι που εδρεύει στην Κρήτη να σηκώνεται και να παραλαμβάνει τον γιατρό του ΕΚΑΒ, προκειμένου να πετάξουν στην Γαύδο, ώστε να γίνει η διακομιδή μίας 75χρονης που είχε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα.

Αφού της προσφέρθηκαν οι α’ βοήθειες, η γυναίκα μεταφέρθηκε με το ελικόπτερο στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται.

Ο γιατρός που πέταξε για την Γαύδο έχει μεγάλη εμπειρία από αεροδιακομιδές, καθώς έχει υπηρετήσει σε ανάλογες μονάδες στην Αυστραλία, αλλά και στην Αθήνα.

Για μία ακόμη φορά, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε διασώστες και γιατρούς του ΕΚΑΒ για την αυταπάρνηση και τον ζήλο που δείχνουν, αν και εκτός υπηρεσίας, όπως σήμερα!

Δημοσιεύτηκε 29/1/2019

Πηγή: parakritika.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews