ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/1/19

Ματαιώθηκε η άφιξη του προέδρου του ΕΚΑΒ λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών στην Κάλυμνο, ΒίντεοΤετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019
EKABNews

Ακυρώθηκε η άφιξη στην Κάλυμνο του Προέδρου του ΕΚΑΒ λόγω καιρικών συνθηκών.(video)
kalymnos-news.gr

Η προγραμματισμένη για σήμερα  Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 επίσκεψη στην Κάλυμνο του Προέδρου του ΕΚΑΒ Παναγιώτη Τζανετή προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα στελέχωσης της Υπηρεσίας στο Νοσοκομείο Καλύμνου ματαιώθηκε, αφού η πτήση για Κάλυμνο επέστρεψε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, χωρίς να προσγειωθεί στο νησί μας λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Στο φακό του kalymnos-news.gr για την ματαίωση της επίσκεψης μίλησαν ο υπεύθυνος του τοπικού ΕΚΑΒ Νικήτας Κρητικός  και ο Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

29-1-2019 Ματαιώθηκε η άφιξη του προέδρου του ΕΚΑΒ λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
Kalymnos News

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιαν 2019

Πηγή: kalymnos-news.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews