ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/1/19

Άνδρος: Η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ διέσωσαν αγνοούμενο μέσα στη νύχταΤρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019
EKABNews

EKTAKTO: Η Πυροσβεστική διέσωσε αγνοούμενο μέσα στη νύχτα
enandro.gr

Απόψε το βράδυ, Δευτέρα 7/1/19 και ώρα 22:30 η Πυροσβεστική μετέβη με το ειδικό τζιπ στην περιοχή της Αγίας Ελεούσας γιατί ηλικιωμένος είχε χαθεί από το σπίτι του. Μετά από συστηματική έρευνα μέσα στην χιονοθύελλα που χτυπά απόψε την Άνδρο οι πυροσβέστες με επικεφαλής τον διοικητή του κλιμακίου στο νησί βρήκαν τον ηλικιωμένο... να περπατά στον δρόμο κοντά στην Παλαιόπολη! Στην φωτογραφία το τζιπ της Πυροσβεστικής και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ απόψε στην Μεσαριά...


Επειδή όλοι οι δρόμοι ήταν αποκλεισμένοι η Πυροσβεστική μετέφερε τον ασθενή ηλικιωμένο, που είχε φύγει από το σπίτι του και είχε χαθεί στην θύελλα, στη Μεσαριά όπου κατάφερε το ασθενοφόρο και ήρθε από το Κέντρο Υγείας. Στη φωτογραφία το ασθενοφόρο και το τζιπ της Πυροσβεστικής στην Μεσαριά απόψε.

Οι πυροσβέστες μετέφεραν τον ηλικιωμένο στο ασθενοφόρο (δες φωτογραφία) και στη συνέχεια το μεν ασθενοφόρο έφυγε για το Κέντρο Υγείας οι δε πυροσβέστες για την νυχτερινή περιπολία τους μέσα στην χιονοθύελλα.


Θα πρέπει εδώ να δώσουμε τα εύσημα στον διοκητή και σε όλο το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που ξαγρυπνούν αυτή τη δύσκολη νύχτα κάνοντας ότι μπορούν να βοηθήσουν το νησί και τους ανθρώπους του. Το ίδιο να πούμε και για τους διασώστες του ΕΚΑΒ. Άλλη μια φωτογραφία των δύο αυτοκινήτων στη Μεσαριά μέσα στην χιονοθύελλα.

ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Δημοσιεύτηκε 7/1/2019

Πηγή: enandro.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews