ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/1/19

Ευχαριστήριο στο ΕΚΑΒ - Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς – Οίκο Ευγηρίας για την ευσυνειδησία και την επαγγελματική αρτιότηταΤετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019
EKABNews

Ευχαριστήριο στο ΕΚΑΒ - Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς – Οίκο Ευγηρίας
inkefalonia.gr

Για την ευσυνειδησία και την επαγγελματική αρτιότητα

Η οικογένειά μου ευχαριστεί όλους τους παράγοντες που συμμετείχαν με ευσυνειδησία και επαγγελματική αρτιότητα στο σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα μου Σπυρίδωνα Παναγιώτου.
Συγκεκριμένα τους υπευθύνους του ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς του παθολογικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς για την προσπάθεια που κατέβαλαν στην διάρκεια της νοσηλείας του εκεί.
Επίσης, ευχαριστεί και τους εργαζόμενους και την διευθύντρια του Οίκου Ευγηρίας, για την φροντίδα στην ολιγοήμερη παραμονή του εκεί του αποβιώσαντος πατέρα μου.  

Με εκτίμηση Μαρία Παναγιώτου


Πηγή: inkefalonia.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews