ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/1/19

Δήμαρχος Καλύμνου και Καματερός στο Υπουργείο Υγείας-Τις επόμενες μέρες, ο διοικητής ΕΚΑΒ σε Κάλυμνο – Κω
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019
EKABNews

Δήμαρχος Καλύμνου και Καματερός στο Υπουργείο Υγείας: Τις επόμενες μέρες, ο διοικητής ΕΚΑΒ σε Κάλυμνο – Κω
aegeanews.gr

Δήμαρχος Καλύμνου και Καματερός στο Υπουργείο Υγείας.

Τις επόμενες μέρες, ο διοικητής ΕΚΑΒ σε Κάλυμνο – Κω.

Σε σύσκεψη που προκάλεσε στο Υπουργείο Υγείας ο Δήμαρχος Καλύμνου κ. Γιάννης Γαλουζής, παραβρέθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός.

Παρόντες ήταν, ο Υπουργός κ. Ξανθός Ανδρέας, ο αναπληρωτής Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας Υγείας κ. Βαρδαρός Σταμάτης, ο νέος Διοικητής ΕΚΑΒ κ. Τζανετής Παναγιώτης, ο Δήμαρχος Καλύμνου κ. Γαλουζής Γιάννης με τον κ. Τσικούρη Μανώλη Διευθυντή καρδιολογικής κλινικής νοσοκομείου Καλύμνου, και τον Υποδιοικητή της 2Η ΔΥΠΕ κ. Αντύπα Γιώργο.

Συζητήθηκαν κύρια τα προβλήματα με το ΕΚΑΒ και οι τεχνικές λεπτομέρειες για το στήσιμο της ΤΟΜΥ (Τοπική Μονάδα Υγείας) στην Κάλυμνο αλλά και ζητήματα στελέχωσης του νοσοκομείου.

Κατατέθηκαν προτάσεις και αποφασίστηκε σύντομα να επισκεφθεί το νησί ο Διοικητής ΕΚΑΒ κ. Τζανετής για να δοθούν λύσεις επιτόπου.

Ο κ. Τζανετής για τα ίδια προβλήματα θα επισκεφθεί και την Κω μετά από πρόταση του Ηλία Καματερού.

Επίσης σε ιδιαίτερη συνάντηση με τον κ. Βαρδαρό και κ. Αντύπα, ενημερώθηκε ο βουλευτής για τις διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη για λειτουργία ΤΟΜΥ την Κω.

Γραφείο Τύπου

Πηγή: aegeanews.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews