ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/1/19

Ν. Καλογιαννάκης: Είναι ώρα να αναγνωριστεί το έργο του διασώστη, ΗχητικόΠαρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019
EKABNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας «Ευάγγελος Κελαράκης»,  Νίκος Καλογιαννάκης

Είναι ώρα να μάθουν όλοι τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε στους δρόμους

Ν. Καλογιαννάκης: Είναι ώρα να αναγνωριστεί το έργο του διασώστη
984radio
Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιαν 2019

Η 14η Ιανουαρίου καθιερώνεται ως «Ημέρα θυσίας του διασώστη», η ετήσια δηλαδή ημέρα μνήμης για τους νεκρούς του ΕΚΑΒ όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι έπεσαν εν ώρα υπηρεσίας. Θα τιμάται δε σε όλη την χώρα με διαδικασίες αποτίμησης της λειτουργίας του οργανισμού και του παρεχόμενου έργου του.
Στόχος των διαδικασιών διαβούλευσης θα είναι η δημιουργία της ευρύτερης δυνατής συναίνεσης όσον αφορά στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και βελτιώσεις.
«Είναι η ώρα της αναγνώρισης του δύσκολου έργου του διασώστη στους δρόμους που φθάνει στη σύνταξη κι ακόμα τρέχει. Είναι η ώρα να μιλήσουμε για τη δουλειά μας κι ο κόσμος να ξέρει τι κάνουμε» λέει στον 98.4 ο πρόεδρος των εργαζόμενων στο ΕΚΑΒ  Νίκος Καλογιαννάκης.
Στο δελτίο από το γραφείου τύπου του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Το ειδικότερο θέμα των ετησίων εκδηλώσεων θα καθορίζεται στην αρχή του έτους, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου και θα ανακοινώνεται με το πέρας των προηγουμένων εκδηλώσεων. Η μνήμη των νεκρών θα τιμάται με λιτές και αθόρυβες εκδηλώσεις, κυρίως εσωτερικού αναστοχασμού, οι οποίες θα αναδεικνύουν την κοινή προσπάθεια αυτοβελτίωσης όλων των εμπλεκομένων πλευρών στη λειτουργία της κρίσιμης αυτής υπηρεσίας επειγόντων περιστατικών.
Για την εναρκτήρια σχετική εκδήλωση, την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ορίζεται ως θέμα η αποτίμηση της ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ στα επείγοντα περιστατικά του λεκανοπεδίου Αττικής, ενώ για το έτος 2020 ορίζεται ως θέμα η μελέτη των εργασιακών κινδύνων για τους εργαζομένους στο σύνολο των λειτουργιών του ΕΚΑΒ (κατάσταση οχημάτων, ειδικοί κίνδυνοι των ειδικών τμημάτων, συνθήκες υγιεινής, κτιριακές εγκαταστάσεις και υποδομές κάθε είδους κ.ο.κ.).
Η πρώτη εκδήλωση μνήμης θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 14-1-2019 στο αμφιθέατρο της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ στις 09.30 π.μ. παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας».

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews