ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/1/19

Το EKAB Χανίων σε ετοιμότητα
Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2019
EKABNews

Το EKAB Χανίων σε ετοιμότητα
haniotika-nea.gr

Σε ετοιμότητα βρίσκεται αυτές τις ημέρες και το ΕΚΑΒ Χανίων. Τα συμβάντα μέθης, τα καρδιακά και τα εγκεφαλικά επεισόδια ειδικά μετά την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων φαγητού και ποτού αλλά και τα τροχαία αποτελούν τα συνήθη περιστατικά που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ. Αυτές τις ημέρες όπως μας έλεγε και στέλεχος του ΕΚΑΒ στα Χανιά δεν αρκούν οι ευχές και τα παρακάλια…

«Ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί! Στην οδήγηση κάποιος από την παρέα να μην πίνει ή να παίρνουμε ένα ταξί για στην επιστροφή, να είμαστε εγκρατείς με την κατανάλωση τροφής και ποτού που ποτέ δεν είναι ωφέλιμη. Μόνο αν τα κάνουμε αυτά, θα πιάσουν και οι ευχές», μας έλεγε χαρακτηριστικά! Και άδικο σίγουρα δεν έχει!

Δημοσιεύτηκε 31/12/2018

Πηγή: haniotika-nea.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews