ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/1/19

EYAE EKAB - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Αθήνα 18/01/2019

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα έκτακτη κοινή συνεδρίαση της ΕΥΑΕ ΕΚΑΒ και του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ για το θέμα της έλλειψης καθαριότητας στους χώρους της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ. Ακολούθησε συνάντηση με την Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών. Οι απαντήσεις που πήραμε δεν μας κάλυψαν σε καμιά περίπτωση και μετά από ομόφωνη απόφαση η ΕΥΑΕ ΕΚΑΒ προχωρά σε: 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 

 Καταγγέλλουμε την αρμοδία διεύθυνση του ΕΚΑΒ, η οποία έχει παραλείψει να φροντίσει για την προάσπιση της υγείας των εργαζομένων, αφήνοντας στην κυριολεξία τα σκουπίδια να πνίξουν το ΕΚΑΒ. Λίγες μόνο ημέρες μετά από την επίσκεψη του Πρόεδρου της Δημοκρατίας και οι εικόνες από τις τουαλέτες και τους κοινόχρηστους χώρους της κεντρικής υπηρεσίας είναι απαράδεκτες.

 Συμπληρώνετε μήνας από την λήξη των ατομικών συμβάσεων που αφορούν το επικουρικό προσωπικό καθαριότητας και ακόμη δεν έχει ξεκινήσει ο νέος διαγωνισμός. Οι εναπομείναντες τρεις μόνιμοι υπάλληλοι της καθαριότητας του ΕΚΑΒ, βρίσκονται οι δυο σε αναρρωτική άδεια και ο τρίτος σε άδεια συνταξιοδότησης. Αποτέλεσμα αυτού, το κεντρικό κτήριο του ΕΚΑΒ άλλα και το γραφείο αεροδιακομιδών στην Ελευσίνα να έχουν μείνει τις τελευταίες 3 ημέρες χωρίς καθαρισμό και η κατάσταση να είναι πλέον επικίνδυνη για την υγεία των εργαζομένων. 

 Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας για το γεγονός ότι ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως η καθαριότητα δεν έχει προβλεφθεί και αντιμετωπισθεί έγκαιρα. Η καθαριότητα είναι ένα θέμα που αφορά την υγεία , την ασφάλεια, αλλά και την ίδια την αξιοπρέπεια των εργαζομένων και θα πρέπει να βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες της Διεύθυνσης.

Για την Ε.Υ.Α.Ε. του ΕΚΑΒ
ο πρόεδρος                           ο γραμματέας
 Χουλιάρας Βασίλειος                   Μπαχτής Κων/νος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. ΑΛΛΟΥ ΣΤΑ EMS ΚΑΜΟΥΝ ΚΑΙ .....ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΥΛΙΚΟΥ! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews