ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/2/19

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12/2/2019 11:30 ΠΜ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019
EKABNewsΑθήνα 11/02/2019
Αρ. πρωτ.: 050


ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12/2/2019 11:30 ΠΜ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την κλήση στην ΓΑΔΑ για Ανωμοτί κατάθεση στον συνάδελφο  Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, και στην συναδέλφισσα Προεδρεύουσα του Σωματείου Εργαζομένων του Ερυθρού Σταυρού, Παρασκευή Γεωργάκη. Ζητάνε εξηγήσεις για τις ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ που πραγματοποίησε  η Ομοσπονδία μας πριν από ένα χρόνο (2/4/2018) έξω από το Μαξίμου.
Για πρώτη φορά μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ενεργοποιείται το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος που ανήκει στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής/ Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας κατά του Συνδικαλιστικού Κινήματος.
Ανακάλυψαν ότι η Δημοκρατία κινδυνεύει από την ΠΟΕΔΗΝ και τους εργαζόμενους στην Υγεία, την Πρόνοια και το ΕΚΑΒ που καθημερινά σώζουν ζωές ασθενών.
Καλούμε τα μέλη μας να παραβρεθούν την Τρίτη 12/2/2019 στις 11.30πμ την ώρα που θα καταθέτουν οι συνάδελφοι στην ΓΑΔΑ προκειμένου να ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ και να δηλώσουμε την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ μας στους διωκόμενους συναγωνιστές συνδικαλιστές.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας


Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος Αλέξιος
Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews