ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/2/19

Κάλεσμα του Σωματείου ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης - Γ. Συνέλευση την Δευτέρα 18/2 ώρα 11:00 για το πρόγραμμα εργασίαςΣάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019
EKABNewsΣυνάδελφοι /σσες σας ενημερώνουμε ότι η συνάντηση που έγινε την Δευτέρα 11/2/2019 στο Δ.Σ του ΕΚΑΒ για το πρόγραμμα εργασίας των Διασωστών ήταν άκαρπη.

Η Διοίκηση και η Διεύθυνσή μας επιμένουν στην εφαρμογή του δικού τους προγράμματος με τον ισχυρισμό ότι είναι πιο κοντά στο νόμιμο (Παραδέχονται ουσιαστικά ότι δεν είναι νόμιμο, άρα ουσιαστικά το επιβάλουν) και πως με την πρότασή τους οι εργαζόμενοι θα είναι πιο ξεκούραστοι.

Στην πολύωρη συνάντηση που έγινε δεν δεχθήκαν τίποτα από τις προτάσεις του σωματείου μας και εξουσιοδότησαν τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Μυλωνά Μ. να παραστεί στην Γεν Συνέλευση την Δευτέρα 18/2/2019 και ώρα 11:00,  για να αναπτύξει τα θετικά του προγράμματος που θέλουν να επιβάλουν.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως τόσο η Διοίκησή μας όσο και Διεύθυνση μας δεν δέχονται να εφαρμόσουν το ψηφισμένο από την συνέλευση πρόγραμμα μας, λέγοντας μάλιστα πως οι αποφάσεις που έχουμε δεν είναι νόμιμες γιατί δεν υπήρχε απαρτία και πως είναι αποφάσεις το πολύ 70 ατόμων.

Συνάδελφοι/σσες μαζί με την ανακοίνωση, σας στέλνουμε και το προτεινόμενο πρόγραμμα εργασίας να το μελετήσετε και παράλληλά στην συνέλευσή μας την Δευτέρα θα υπάρχει  και μία κατάσταση όπου ο κάθε συνάδελφος  θα υπογράφει πια από τις δύο προτάσεις (προγράμματος) πιστεύει ότι είναι δικαιότερη και πιο λειτουργική τόσο για τους συμπολίτες μας όσο και για τους εργαζομένους. 

Συνάδελφοι η συνέλευση της Δευτέρας είναι πολύ κρίσιμη για την πορεία της ζωής μας από δω και στο εξής και για το λόγω  αυτό παρακαλούμε να παρευρεθείτε για να αναπτύξετε τις απόψεις σας και να αποδείξουμε ότι οι εργαζόμενοι δεν λένε ψέματα όπως κάποιοι άλλοι.   

ΓΙΑ Δ.Σ
Ο                                         Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΕΒΕΛΟΓΛΟΥ ΜΑΚΗΣ    ΒΕΝΤΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


 προτεινόμενο πρόγραμμα εργασίαςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews