ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/2/19

Καταγγελία ΕΚΑΒ-2: Παράτυπες παρεμβάσεις του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ κ. Μιλτιάδη Μυλωνά
Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019
EKABNews

Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ-2 Θεσσαλονίκης για τις  παράτυπες παρεμβάσεις του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ κ. Μιλτιάδη Μυλωνά.

Παράτυπες παρεμβάσεις του αντιπροέδρου Του ΕΚΑΒ Κ. Μυλωνά Μ.

Καταγγέλλουμε  τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Μυλωνά Μιλτιάδη για τις παρεμβάσεις του στο πρόγραμμα εργασίας της υπηρεσίας μας.

Συγκεκριμένα εδώ και αρκετούς μήνες ο κ. Μυλωνάς Μιλτιάδης
 • Προσπαθεί να επιβάλει ένα παράνομο και αυταρχικό πρόγραμμα εργασίας στους εργαζομένους του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης . Αποτέλεσμα αυτού είναι η μείωση της ημερήσιας δύναμης  των Ασθενοφόρων που επιχειρούν προς όφελος του πολίτη,  με συνέπεια την τεράστια καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση τους 
 • Παρεμβαίνει  στην ομαλή λειτουργία του Παραρτήματός μας με μοναδικό στόχο να δημιουργήσει ένταση στους εργαζομένους
 • Δεν τον ενδιαφέρει η ομαλή λειτουργία του Παραρτήματος μας και τον μόνο που τον απασχολεί είναι καθαρά «Για θέμα γοήτρου» να επιβάλει ένα παράνομο και χωρίς την συναίνεση των εργαζομένων πρόγραμμα εργασίας , όταν ακόμα και στην Κεντρ. Υπηρεσία εφαρμόζονται προγράμματα εργασίας με την συναίνεση τον Εμπλεκόμενων φορέων.
 • Ήρθε στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης μία μέρα μετά την κατάρτιση κοινής αποδοχής προγράμματος  εργασίας (Γρ. Προγραμμάτων και Σωματείου) και μετά από συνάντηση που έκανε με συγκεκριμένα άτομα, επέβαλε την ακύρωση της συμφωνίας και την έκδοση άλλου προγράμματος.

Η κίνηση αυτή του Αντιπροέδρου έχει μόνο ένα στόχο :

Την δημιουργία έντασης στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης και τον καταγγέλλουμε για τις μεθοδευμένες αυτές  κινήσεις.

Ο κ. Μυλωνάς εκ των πεπραγμένων, δεν λειτουργεί για το καλό της υπηρεσίας και των Πολιτών , άλλωστε αυτό το απέδειξε πολλές φορές μέχρι σήμερα. 
Όλοι γνωρίζουν  στις μετακινήσεις του στο ΕΚΑΒ2 ,δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά για την εύρυθμη λειτουργία του Παραρτήματός μας  και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να επιβάλετε στους εργαζομένους χρησιμοποιώντας την θέση του
Πιστεύουμε ότι είναι ακατάλληλος για την τόσο σοβαρή θέση ευθύνης που κατέχει
Το μόνο που απομένει στο Αντιπρόεδρο κ. Μυλωνά Μ. σεβόμενος την Υπηρεσία και τους πολίτες είναι, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

5 σχόλια :

 1. Μάλλον δεν είναι δημιουργία εντάσεων όλο αυτό...έχει σταματήσει να είναι το επικεντρο της δημοσιότητας και συνεπώς ενεργεί οπως πάντα κατα βούληση.......Για κανε πως δινεις θάρρος στο χωριάτη...και θα δεις που μπορεί να ανέβει!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Λέει μια σοφή παλιά παροιμία!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ερώτημα: Πως μπορείς να καταφέρεις ενώ είσαι 3 χρόνια αντιπρόεδρος, να χηρέψει η θέση, να εκτελείς χρέη προέδρου για λίγους μήνες και να μην να γίνεις τελικά πρόεδρος; Δεν υπάρχει προηγούμενο όχι στο ΕΚΑΒ αλλά σε όλο το δημόσιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν ακολουθήθηκε η πεπατημένη των προηγούμενων αντιπροέδρων και χάθηκε η μπάλα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews