ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/2/19

Παρατείνεται για το 2019 η δαπάνη για την προμήθεια στολής στους διασώστες-Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒΠέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019
EKABNews

Τροπολογία κατέθεσε το υπουργείο Υγείας σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών η οποία προβλέπει την παράταση της αποζημίωσης στολής στα πληρώματα και τους διασώστες του ΕΚΑΒ για το έτος 2019.

Δείτε την τροπολογία.Αθήνα 14-02-2019
Αρ. πρωτ: 055

ΕΠΙΣΤΟΛΗ


ΠΡΟΣ: Υπουργό Υγείας κο Ξανθό Ανδρέα
           Αναπληρωτή Υγείας κο Πολάκη Παύλο

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ρύθμιση για την καταβολή της αποζημίωσης για την προμήθεια στολής στους Διασώστες, Πληρώματα Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ για το έτος 2019. Στην τελευταία συνάντηση μας με τον Αν. Υπουργό Υγείας (15/5/2018) αναφέρθηκε ότι μετά την έξοδο μας από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018 θα νομοθετήσει την συνεχή ετήσια καταβολή της. Φαίνεται όμως ότι και φέτος θα συνεχιστεί η ίδια κατάσταση (εξαίρεση ανά έτος) με παρόλο τις υποσχέσεις που πήραμε από τον κο Αν. Υπουργό.
Συνεχίζουμε να διεκδικούμε την νομοθέτηση σε ετήσια βάση καθώς αποτελεί βασικό εργαλείο για την δουλειά μας και την εξαίρεση της αποζημίωσης από την παρακράτηση φόρου διότι δεν έχει τα εννοιολογικά χαρακτηριστικά του εισοδήματος, καθόσον το χορηγούμενο ποσό αντιστοιχεί σε παροχή είδους που συμβάλλει στην υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων (ΑΔΑ: 673Χ46ΜΠ3Ζ-ΛΥΕ).


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας

                                
Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος Αλέξιος
Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ 


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews