ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/2/19

Πενθεσίλεια 2019: Βράβευση των γυναικών του ΕΚΑΒ Μαγνησίας, που υπηρετούν ως Διασώστριες-πληρώματα ασθενοφόρων

Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019
EKABNews

Οι διασώστριες του ΕΚΑΒ Μαγνησίας που τιμήθηκαν είναι οι εξής: Αγγέλου Δήμητρα, Αργυρού Φωτεινή, Γκάρτσου Ελένη, Κατσιαφλάκα Αθανασία, Παπαγιάννη Βασιλική και Τσιάμη Βασιλική.Τιμήθηκαν από την Πενθεσίλεια οι ήρωες της καθημερινότητας
myvolos.net
Τους συμπολίτες που δίνουν καθημερινά μάχη ζωής, κάνοντας περήφανη την κοινωνία μας και αναδεικνύοντας την δύναμη του σώματος και την ψυχής, τίμησε απόψε η Πενθεσίλεια στο ERGON SHOWGROUND στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα.
Δείτε την συνέχεια εδώ

Φιλανθρωπία με άρωμα γυναίκας – Μεγάλη εκδήλωση χθες από την «Πενθεσίλεια»
e-thessalia.gr
Η «Πενθεσίλεια» είναι μια πρωτοβουλία δραστήριων γυναικών που ιδρύθηκε με κυρίαρχο σκοπό να απαντήσει στις σύγχρονες και αυξανόμενες ανάγκες των γυναικών, των οικογενειών τους και της κοινότητας εν συνόλω.
Δείτε την συνέχεια εδώ


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews