ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/2/19

Ημερίδα του ΕΚΑΒ Λάρισας για «Θέματα Ιατροδικαστικής στην Προνοσοκομειακή Φροντίδα - Σημεία Θανάτου και σκηνές εγκλημάτων» στις 21.2.2019
Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019
EKABNews


Δελτίου τύπου

Ημερίδα του ΕΚΑΒ Λάρισας
   
Ημερίδα διοργανώνει το ΕΚΑΒ Λάρισας στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης αλλά και της δέσμευσης της Διευθύντριας του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κας Βασιλικής Αυγέρη για ετήσια κυκλικότητα και καθιέρωση ως εκπαιδευτικό εργαλείο, που στόχο έχει την αναβάθμιση και ποιοτική βελτίωση των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας.

Η ημερίδα με αντικείμενο: ‘’Θέματα Ιατροδικαστικής στην Προνοσοκομειακή Φροντίδα - Σημεία Θανάτου και σκηνές εγκλημάτων’’ θα πραγματοποιηθεί στο  Αμφιθέατρο του Π.Γ.Ν. Λάρισας, την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 και από ώρα 18:00 έως και 21:00.
Τα θέματα έχουν επιλεγεί προσεκτικά και στόχο έχουν την βιβλιογραφική ενημέρωση, πάνω σε θέματα Νομικά, Ιατροδικαστικά, Ιατρικής Επιστήμης και Διασωστικής φροντίδας.
Ομιλητής θα είναι ο διακεκριμένος Ιατροδικαστής κ. Αναστάσιος Θεοδωρίδης ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση από την Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Λάρισας Κα Βασιλική Αυγέρη, για την εθελοντική συμμετοχή του στην Ημερίδα.
Με την πεποίθηση ότι αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες για Εκπαίδευση, χρήζουν κοινής αποδοχής, καθώς αποτελούν πάγιο αίτημα των Διασωστών και των Ιατρών της Υπηρεσίας μας, καθώς επίσης και επιτακτική ανάγκη.
Η συγκεκριμένη Ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας (Ιατρούς, Νοσηλευτές, Διασώστες ΕΚΑΒ, Πληρώματα Ασθενοφόρων Νοσοκομείων & Κέντρων Υγείας, Παραϊατρικό προσωπικό κτλ), Αστυνομικούς, Πυροσβέστες, Λιμενικούς, Στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων, Εθελοντικές Ομάδες Διάσωσης κτλ.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και εθελοντική και δεν χρειάζεται αίτηση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί ¨Βεβαίωση Συμμετοχής¨ από το Γραφείο Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Λάρισας.

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews