ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/2/19

Αποφάσεις Γ. Συνέλευσης στη Νότια Ρόδο για την υποστελέχωση των υποδομών υγείας- Ιατρείο και ασθενοφόρο στο Γεννάδι σε 24ωρη βάση
Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019
EKABNews

Οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης στη Νότια Ρόδο για την υποστελέχωση των υποδομών υγείας
rodosreport.gr

Την Κυριακή 27/01/2019 μετά από κάλεσμα της επιτροπής αγώνα κατοίκων Ν. Ρόδου πραγματοποιήθηκε συνέλευση κατοίκων των χωριών μας στο Γεννάδι για το γνωστό θέμα της υποστελέχωσης των υποδομών υγείας που απασχολεί για χρόνια την περιοχή μας.

Έγινε ενημέρωση για τις κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα η επιτροπή αγώνα και ακολούθησε πλούσια συζήτηση, στην οποία αναδείχτηκαν ακόμη μια φορά οι τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό αλλά και η αγανάκτηση των κατοίκων για την συστηματική αδιαφορία και κοροϊδία των κυβερνήσεων και του υπουργείου υγείας παρά τις συνεχείς μας διαμαρτυρίες.

Στην συνέλευση παρευρέθηκε ο διευθυντής του κέντρου υγείας Αρχαγγέλου κ. Θανασιάς, νοσηλεύτριες και γιατροί από την περιοχή όπου με τις επιστημονικές τους γνώσεις για το θέμα βοήθησαν πολύ την συζήτηση και τόνισαν την σημασία εκτός από γιατρούς να προσληφθεί νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και να υπάρχει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γεννάδι. Επίσης παρευρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Καρίκης, ο γραμμάτέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αποστολίδης και ο πρόεδρος της Κατταβιάς κ. Ζανετάκης. Για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση από καλοθελητές, τονίζουμε πως δεν στέλνουμε ιδιαίτερες προσκλήσεις σε κανέναν αλλά οι συνελεύσεις που διοργανώνουμε είναι ανοικτές για οποιονδήποτε επιθυμεί να έρθει να παρακολουθήσει αλλά και να εκφράσει την άποψη του.

Οι αποφάσεις της συνέλευσης ήταν οι παρακάτω:

1. Να μαζευτούν υπογραφές με αίτημα την άμεση πρόσληψη ιατρικού, νοσηλευτικού προσωπικού και διασωστών του ΕΚΑΒ ώστε να λειτουργούν το ιατρείο και το ασθενοφόρο στο Γεννάδι 365 ημέρες τον χρόνο σε 24ωρη βάση.

2. Οι υπογραφές που θα μαζευτούν μαζί με τις περίπου χίλιες υπογραφές που μαζεύτηκαν το φθινόπωρο του 2017 με αίτημα την αναβάθμιση του ιατρείου Γενναδίου σε κέντρο υγείας, να παραδωθούν στον γενικό γραμματέα της αποκεντρωμένης δοιήκησης προκειμένου να τις μεταφέρει στην κυβέρνηση.

3. Στην επόμενη συνέλευση που θα οριστεί από την γραμματεία της επιτροπής όταν πραγματοποιηθούν τα παραπάνω , να συζητηθεί εκτός από νέες ενέργειες για το θέμα της υγείας και τα προβλήματα των υποδομών ύδρευσης , άρδευσης και αποχέτευσης που αντιμετωπίζουν τα χωριά μας.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ

Πηγή: rodosreport.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews