ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/2/19

Μνημόνιο Συνεργασίας 5η ΥΠΕ και ΕΚΑΒ για περαιτέρω αναβάθμιση της Υγείας στην Εύβοια, ΒίντεοΠέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019
EKABNews

Μνημόνιο Συνεργασίας για περαιτέρω αναβάθμιση της Υγείας στην Εύβοια
tvstar.gr

Τις δυνάμεις τους ενώνουν το ΕΚΑΒ και η 5η Υγειονομική Περιφέρεια και ξεκινούν την εφαρμογή ενός μνημονίου συνεργασίας που υπέγραψαν οι Νέστωρας Αντωνίου από την 5η ΥΠΕ, ο Παναγιώτης Τζανετής από το ΕΚΑΒ, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, Σταμάτης Βαρδαρός και ο διοικητής των Νοσοκομείων Χαλκίδας, Κύμης και Καρύστου, Παναγιώτης Τζαφέρος.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συμμετείχε και ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ στην Εύβοια, Νίκος Κόκκος. Για τις συνέργειες μεταξύ τους, αλλά και για τη δημιουργία νέας Τοπικής Μονάδας Υγείας στις Κονίστρες μίλησε ο Σταμάτης Βαρδαρός.


Στο Κέντρο Υγείας της Ιστιαίας ολοκληρώνονται τα τελευταία νομοθετικά βήματα για τη δημιουργία μονάδας τεχνητού νεφρού, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται και αυτό της Καρύστου. Ο κος Βαρδαρός δεν μπορούσε όμως να μην αναφερθεί στο λάθος σχεδιασμό που είχε γίνει από τις προηγούμενες κυβερνήσεις για το νέο νοσοκομείο Χαλκίδας, στο οποίο δεν είχαν συμπεριληφθεί ο αξονικός τομογράφος και το αιμοδυναμικό εργαστήριο.

Η Εύβοια ανήκει σε εκείνους τους νομους που το ΕΚΑΒ βρίσκει έδαφος να δείξει τις δυνατότητές του και να προσφέρει στον κόσμο. Σε αυτό το αποτέλεσμα έχει συνδράμει σημαντικά ο τοπικός συντοντιστής, Νίκος Κόκκος, όπως δήλωσε ο πρόεδρος Παναγιώτης Τζανετής.Σε οχήματα το νησί έχει καλύψει σχεδόν τις ανάγκες του. Μένουν οι Σποράδες, όπου εκεί σχεδιάζεται η λειτουργία πλωτού σκάφους για τη μεταφορά των ασθενών και ο εφοδιασμός με δύο μηχανές ταχείας ανταπόκρισης στη Χαλκίδα για διάσωση ανθρώπων που κινδυνεύουν.

Συνέργειες 5ης ΥΠΕ με ΕΚΑΒ στην Εύβοια
Star Kentrikis Elladas

Γράφτηκε από Ιωάννα Καραγιάννη

Πηγή: tvstar.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews