ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/2/19

6η ΥΠΕ και ΕΚΑΒ αναζητούν νέο μοντέλο λειτουργίας για τις διακομιδές από τα νησιά του Ιουνίου προς Πάτρα, Βίντεο


Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019
EKABNews

6η ΥΠΕ και ΕΚΑΒ αναζητούν νέο μοντέλο λειτουργίας για τις διακομιδές προς Πάτρα - ΒΙΝΤΕΟ
thebest.gr

Οριακή η λειτουργία του Νοσοκομείου Ζακύνθου, μετά τις συνεχείς παραιτήσεις Γιατρών που έχουν ως αποτέλεσμα την υποστελέχωση του νοσηλευτικού ιδρύματος σε ιατρικό και εξειδικευμένο προσωπικό, προκαλώντας κενό στη κάλυψη της δημόσιας υγείας και παροχής υπηρεσιών.

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ για το πρόβλημα με τις διακομιδές
thebest.gr the bestportal

Δημοσιεύτηκε στις 13 Φεβ 2019

Το πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφειά της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, στην οποία συμμετείχε και η Διοίκηση του ΕΚΑΒ. Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι διακομιδές από το ΕΚΑΒ όχι μόνο από τη Ζάκυνθο αλλά και την Κεφαλονιά.

Εξαιτίας της διαμορφωθείσας κατάστασης, απανωτά είναι σύμφωνα με πληροφορίες, τα περιστατικά ασθενών που διακομίζονται από το νησιά του Ιονίου στα Νοσοκομεία της Πάτρας.

Αιτία του "κακού" είναι η άρνηση των γιατρών να αποδεχθούν την πλήρωση κενών οργανικών θέσεων, στο νοσοκομείο της Ζακύνθου, στις οποίες έχουν τοποθετηθεί μετά απο σχετικούς διαγωνισμούς.

Πηγή: thebest.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews