ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/2/19

Βόλος: Αξιοποίησε το ΕΣΥ για να έχει πρόσβαση σε ιδιωτική κλινική…
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019
EKABNews

Αξιοποίησε το ΕΣΥ για να έχει πρόσβαση σε ιδιωτική κλινική…
thenewspaper.gr

Συνέβη και αυτό. Ηλικιωμένη από την Σκόπελο το απόγευμα του Σαββάτου επικαλούμενη πόνο στο ισχίο ενεργοποίησε το ΕΚΑΒ στο Βόλο. Αν και το περιστατικό δεν θεωρούνταν «ζωής και θανάτου», παρόλα κινητοποιήθηκε άμεσα θαλάσσιο ταξί για να την παραλάβει. Η ίδια είπε στους υπευθύνους να κάνουν και μία στάση στην Σκιάθο για να παραλάβουν την κόρη της, που την ήθελε κοντά της. Έτσι κι έγινε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την περίμενε στο λιμάνι του Βόλου για να την παραλάβει και να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο του Βόλου.
Με έκπληξη όμως διαπίστωσαν ότι η ηλικιωμένη παρά την έκκληση των γιατρών, αρνούνταν πεισματικά τη νοσηλεία στο «Αχιλλοπούλειο» λέγοντας ότι είναι καλά. Τόσο η ίδια, όσο και η κόρη της παρέμεναν για αρκετή ώρα εκτός Νοσοκομείου, αρνούμενες να μεταβούν στο τμήμα επειγόντων μέχρι που έκπληκτοι είδαν ασθενοφόρο… ιδιωτικής κλινικής να παραλαμβάνει από το Νοσοκομείο για την κλινική, μάνα και κόρη.
Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος πληρώνει τα σπασμένα, καθώς στην προκειμένη περίπτωση χρησιμοποίησαν το ΕΣΥ για να έχουν πρόσβαση σε ιδιώτη.
Το κόστος του θαλάσσιου ταξί ειρήσθω εν παρόδω το πληρώνουμε εμείς, οι φορολογούμενοι πολίτες…

Πηγή:thenewspaper.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. Μην αγχώνεστε, θα κινήσει γη και ουρανό για να την κάνουμε και το εξιτήριο. Και θα το κάνουμε. Κράτος-χάδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρτους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ και χρέωσε τους να δεις πως θα στωσουν όλοι τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews