ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/2/19

Συνάντηση της ΠΟΠ ΕΚΑΒ με την Υφ. Παιδείας Μ. Τζούφη για την ένταξη της ειδικότητας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΠ ΕΚΑΒ Κοντογιάννης Χαράλαμπος και  Ο ΟργανωτικΌς Γραμματέας  Σαραφίδης Θωμάς με την υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κα Τζούφη Μερώπη


Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019
EKABNews


Σήμερα Σάββατο 16-02-2019 στα Ιωάννινα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπρόεδρου της ομοσπονδίας μας  Κοντογιάννη Χαράλαμπο και του  Οργανωτικού Γραμματέα  Σαραφιδη Θωμά με την υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κα Τζούφη Μερώπη.         
Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, το θέμα που συζητήθηκε ήταν η ολοκληρωμένη πρόταση της Ομοσπονδίας για την ένταξη της ειδικότητας "Διασώστης Προνοσοκομειακής Φροντίδας" στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.     
Εξηγήθηκε η αναγκαιότητα αναβάθμισης του ρόλου του ΕΚΑΒ, αλλά και της Προνοσοκομειακής Φροντίδας στην κοινωνία. Η υφυπουργός έδειξε κατανόηση και ενδιαφέρον για την πρόταση, δεσμεύτηκε σε συνέχεια της συνεργασίας για την βέλτιστη αξιοποίηση των προτάσεων μας σε θεσμικό πλαίσιο.                                            

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Πηγή: popekab.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews