ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/2/19

Εκπαίδευση Ομάδων Πληθυσμού από το ΕΚΑΒ Αθήνας
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019
EKABNews

Εκπαίδευση ομάδων πληθυσμού από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, Ο.Κ.Α.Π.Α Φιλοθέης-Ψυχικού, Ηλεκτρολόγους και Ιδιώτες στις 25/2/2019.


Εκπαίδευση Φυσικοθεραπευτών στις 21/2/2019


Facebook Εκπαίδευση ΕΚΑΒ
Άλλο ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης ομάδων πληθυσμού πραγματοποιήθηκε σήμερα 25/2/2019 στη Κεντρική Υπηρεσία ΕΚΑΒ με εκπαιδευόμενους από: το Γενικό Επιτελείο Στρατού, Ο.Κ.Α.Π.Α Φιλοθέης-Ψυχικού, Ηλεκτρολόγους και Ιδιώτες. Προκειμένου να εκπαιδευτούν στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, χρήση Απινιδωτή, Αντιμετώπιση Τραυματισμών και Επειγόντων Παθολογικών Περιστατικών.
Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους τους εκπαιδευόμενους !!! Κλείνοντας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείξανε σε μια εκπαίδευση ζωτικής σημασίας για τον εαυτό τους αλλά και για τον συνάνθρωπό τους!

Σημείωση της ημέρας: ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ο καθένας μας είναι ικανός να σώσει μια ζωή.
Facebook Εκπαίδευση ΕΚΑΒ
Άλλη μια εκπαίδευση, Φυσικοθεραπευτών αυτή τη φορά, στα αντικείμενα της ΚΑΡΠΑ, αντιμετώπισης τραύματος καθώς και παθολογικών περιστατικών, πραγματοποιήθηκε σήμερα 21/2/2019, στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ.

Το ενδιαφέρον των μελών του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών ήταν πραγματικά μεγάλο, όπως εξίσου υψηλό ήταν και το επίπεδο τους. Η εκπαίδευση τους δε, θα συνεχιστεί προκειμένου να εξελιχθούν οι δεξιότητες τους πάνω στο αντικείμενο της Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας, τόσο προς όφελος των ασθενών τους ,όσο και προς όφελος του κοινωνικού περίγυρου.Πηγή: Facebook Εκπαίδευση ΕΚΑΒ

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews