ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/2/19

Την πίτα έκοψε ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΚΑΒ-Αναμνηστικές πλακέτες για την πολυετή προσφορά στις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ
Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019
EKABNews

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΚΑΒ-166 έκοψε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο του ΕΚΑΒ την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2019. Η εκδήλωση στέφθηκε από επιτυχία καθώς παραβρέθηκαν περισσότεροι συνταξιούχοι ΕΚΑΒίτες από κάθε άλλη φορά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, όπως κάθε χρόνο, αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ που στηρίζει τον σύλλογο σε κάθε δράση του.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ στις πρώην Δ/ντριες του ΕΚΑΒ κα Μαρία Κοκκολιού, κα Ελένη Κάργα, κα Σοφία Κωσταδιού και κα Σωρηρία Θεοδωροπούλου για την πολυετή τους προσφορά  στις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ.
Αναμνηστική πλακέτα ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ υπήρχε για τον Οραματιστή και Ιδρυτή του ΕΚΑΒ πρόεδρο κ. Μιχάλη Τσαγκαράκη.

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews