ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/2/19

Ευχαριστήριο στο ΕΚΑΒ από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κοζάνης για εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρώτων βοηθειών


Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019
EKABNews

Η υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος με θέμα Βασική Υποστήριξη Ζωής (ΚΑΡΠΑ) με χρήση εξωτερικού απινιδωτή έγινε από διασώστες/εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Κοζάνης στο χώρο του Οδοντριατικού συλλόγου Κοζάνης στις 21-12-2018.

Οδοντιατρικός Σύλλογος Κοζάνης: Ευχαριστήριο προς το ΕΚΑΒ
kozani.tv


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κοζάνης επιθυμεί να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες του στο Ε.Κ.Α.Β., για την συμβολή και συμμετοχή του στις επιστημονικές Ημερίδες που έλαβαν χώρα στις 21/12/2018 και 15/02/2019, στα γραφεία του Συλλόγου. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την κ. Γκέκα Χριστίνα για την συνεισφορά της στην οργάνωση των Προγραμμάτων, τους κ.κ. Παναγιωτίδης Ιωάννης, Γκαραβέλας Θεόδωρος, Σακούλας Νίκος και Χαρίση Γεωργία για την πολύτιμη συνδρομή τους στην επίδειξη κανόνων Παροχής Πρώτων Βοηθειών.

Ελπίζουμε ότι στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες συνεργασίες.

Με εκτίμηση, Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Πηγή: kozani.tv

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews