ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/2/19

Ημερίδα του ΕΚΑΒ Λάρισας για τις σκηνές εγκλημάτωνΣάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019
EKABNews

Ημερίδα ΕΚΑΒ για τις σκηνές εγκλημάτων
eleftheria.gr

ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΑΝ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

Ημερίδα για θέματα Ιατροδικαστικής στην Προνοσοκομειακή Φροντίδα, τα σημεία θανάτου και τις σκηνές εγκλημάτων διοργάνωσε χθες στο Αμφιθέατρο του Π.Γ.Ν. Λάρισας το ΕΚΑΒ Λάρισας στo πλαίσιo της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των στελεχών του.

Τα θέματα είχαν επιλεγεί προσεκτικά με στόχο τη βιβλιογραφική ενημέρωση, πάνω σε θέματα Νομικά, Ιατροδικαστικά, Ιατρικής Επιστήμης και Διασωστικής φροντίδας, τα οποία ανέπτυξε ο διακεκριμένος ιατροδικαστής κ. Αναστάσιος Θεοδωρίδης.

Προηγουμένως, η διευθύντρια του ΕΚΑΒ κ. Βασιλική Αυγέρη σε σύντομο χαιρετισμό της ανέδειξε τη σημασία της συνεχούς ενημέρωσης των διασωστών και των πληρωμάτων των ασθενοφόρων για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς μέχρι την παράδοσή τους στα νοσοκομεία.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν επαγγελματίες υγείας (γιατροί, νοσηλευτές, διασώστες ΕΚΑΒ, πληρώματα ασθενοφόρων Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας, παραϊατρικό προσωπικό κτλ), αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί, στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων, εθελοντικές ομάδες διάσωσης, που εμπλέκονται στη διαχείριση περιστατικών που σχετίζονται με το έγκλημα.

Πηγή: eleftheria.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews