ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/2/19

Ηράκλειο: Όταν ασθενοφόρο προσπαθεί απεγνωσμένα να περάσει λόγω σταθμευμένων αυτοκινήτων
Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019
EKABNews

Ηράκλειο: Όταν ασθενοφόρο προσπαθεί απεγνωσμένα να περάσει λόγω σταθμευμένων αυτοκινήτων (Φωτο)
candiadoc.gr

Επί δέκα ολόκληρα λεπτά, προσπαθούσε ασθενοφόρο να περάσει το πρωί της Κυριακής, στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρει ο Go Al με ανάρτησή του στην ομάδα Ηράκλειο Κουασιμόδια πόλη, αιτία ήταν δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, τα οποία είχαν παρκάρει στο σημείο με τέτοιο τρόπο, ωστέ χωρούσαν να περάσουν μόνο μικρά οχήματα.

Δείτε τί αναφέρεται αναλυτικά στην ανάρτηση:

Κυριακή πρωί, οδός Ζωοδόχου Πηγής. Ασθενοφόρο προσπαθούσε επί 10 λετπά να περάσει και από πίσω 20 αυτοκίνητα ουρά. Σειρήνες, κορναρίσματα, εγκλωβισμένα μηχανάκια με νεύρα να ανεβαίνουν ανάποδα το μονόδρομο για να βρουν διέξοδο και όλη γειτονιά πρωινό καφέ στο μπαλκόνι..... Αιτία γι αυτό το όμορφο Κυριακάτικο πρωινό τα δύο αυτοκίνητα αριστερά του ασθενοφόρου (ασημί και κόκκινο), οι οδηγοί των οποίων αποφάσισαν τον ήδη στενό δρόμο να το κάνουν ακόμα πιο στενό και προσβάσιμο μόνο απο από μικρά ΙΧ. Ο οδηγός του ενός εμφανίστηκε μετά απο 10 λεπτά γεμάτος απορία...Αφού είχε αφήσει τουλάχιστον 1.5 μέτρο δρόμο..πως γίνεται να δημιουργήθηκε όλο αυτό...?Δημοσιεύτηκε 4/2/2019

Πηγή: candiadoc.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews