ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/2/19

«Επιτέλους θα δοθεί μία λύση», λέει ο κ. Δημήτρης Μούρτζης για το πιλοτικό πρόγραμμα του ΕΚΑΒ στην ΑίγιναΔευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019
EKABNews

"Επιτέλους θα δοθεί μία λύση", λέει ο κ. Δημήτρης Μούρτζης για το πιλοτικό πρόγραμμα του ΕΚΑΒ στην Αίγινα.
aeginaportal.gr

Την Παρασκευή, πρώτη ημέρα εφαρμογής του πιλοτικού προγράμματος του ΕΚΑΒ στην Αίγινα, ο επικεφαλής του Τομέα Μοτοσυκλετών του ΕΚΑΒ Αθήνας κύριος Κυριάκος Σιδηρόπουλος, μαζί με τους ιατρούς κύριο Σωκράτη Δούκα και Γρηγόρη Γαλάνη, επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη για να συζητήσουν την έναρξη του προγράμματος στην Αίγινα. Ο κύριος Μούρτζης είπε ότι θα πραγματοποιηθεί μια ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή φορέων και της Επιτροπής Υγείας του δήμου, στην οποία θα υπάρξει περεταίρω ενημέρωση των κατοίκων της Αίγινας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

"Επιτέλους, θα δοθεί ένα τέλος στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε ως νησί, παρόλο που είμαστε πολύ κοντά στο λεκανοπέδιο και για αυτό το λόγο είμαι ιδιαίτερα ευτυχής. Είναι ευχάριστο να υποδέχεσαι στο γραφείο σου ανθρώπους που υπηρετούν αυτό το κομμάτι, να σώζουν ζωές".

Ο κύριος Μούρτζης ευχαρίστησε τον ιατρό κύριο Σωκράτη Δούκα και τον επικεφαλής του Τομέα Μοτοσυκλετών του ΕΚΑΒ Αθήνας κύριο Κυριάκο Σιδηρόπουλο: "Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, συνηγορούμε σε αυτά που ακούσαμε και επαυξάνουμε", είπε.

Την συνάντηση παρακολούθησε η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα.

Πηγή: aeginaportal.gr

Δείτε στο EKABNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews