ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/2/19

Την πίτα έκοψε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θράκης
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019
EKABNews


Συνάδελφοι,
θα θέλανε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα 15/02/2019 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας στο γραφείο του σωματείου στην Δραγάνα και η κλήρωση για την λαχειοφόρο αγορά που οργάνωσε το σωματείο.
Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, αν και ήταν λυτή και σύντομη, αφορμής δοθείσας του πένθους υπό το οποίο τελεί το σωματείο μας, εξ αιτίας του πρόωρου χαμού του συναδέλφου Μιχαηλούδη Πέτρου.
Το φλουρί της πίτας λοιπόν έτυχε η βάση της Ξάνθης και ο τυχερός λαχνός που κερδίζει το ταξίδι της λαχειοφόρου αγοράς είναι ο Νο 0655.
Ο τυχερός οφείλει να απευθυνθεί στον ταμία του σωματείου κύριο Παρασχίδη Παράσχο, για να παραλάβει το δώρο του με την ανάδειξη του αποκόμματος με τον αριθμό Νο 0655.
Ο υπεύθυνος της βάσης της Ξάνθης, οφείλει να προσκομίσει στον ταμία του σωματείου κύριο Παρασχίδη Παράσχο απόδειξη αγοράς 100 ευρώ, για να παραλάβει το εν λόγο ποσό για την βάση.

Το Δ.Σ. του
σωματείου εργαζομένων

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews