ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/2/19

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών στο ΕΚΑΒ Λάρισας
Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019
EKABNews

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών στο ΕΚΑΒ.

Μαθητές γεμάτους με δίψα για μάθηση της 5ης τάξης δημοτικού, του ιδιωτικού σχολείου Καραβάνα, είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε σήμερα στο ΕΚΑΒ Λάρισας  στα πλαίσια ενημερωτικού προγράμματός τους.
Ο ενθουσιασμός των μαθητών για ενημέρωση στην παροχή πρώτων βοηθειών ήταν έκδηλος  στα πρόσωπα τους. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του ΕΚΑΒ και να έρθουν σε άμεση επαφή τόσο με τους ιατρούς και τα πληρώματα- διασώστες με τους οποίους συνομίλησαν, όσο και με τον εξοπλισμό των ασθενοφόρων.
Η ενημέρωση των μαθητών πραγματοποιήθηκε από τον υπεύθυνο του γραφείου εκπαίδευσης Λάρισας  Κο Λέτσας Ξενοφών, ενώ τους μαθητές συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου Χατζηευσταθιάδη Ελένη & Αδάμος Κωσταντίνος. 


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews