ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/2/19

ΕΥΑΕ : Καταγραφή των στεγάσεων του ΕΚΑΒ και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν


Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019
EKABNews

Η Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας των Εργαζομένων, σε συνεργασία με την Διοίκηση του ΕΚΑΒ, προχωρά σε καταγραφή των χώρων που στεγάζονται οι συνάδελφοι που εργάζονται στα ασθενοφόρα και τις κινητές μονάδες της Αττικής, καθώς και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. 

Η ΕΥΑΕ ΕΚΑΒ ζητά με ανακοίνωση της από τους εργαζόμενους να την ενημερώσουν για τα προβλήματα και την ακριβή διεύθυνση των στεγάσεων. 

Σύμφωνα με ενημέρωση που γίνετε και από την σελίδα της ΕΥΑΕ ΕΚΑΒ, καλό είναι όποιος συνάδελφος καταθέτει εγγράφως αίτημα προς την υπηρεσία με θέμα την επίλυση προβλημάτων στο χώρο στέγασης του ασθενοφόρου που εργάζεται, να ζητά να κοινοποιηθεί το έγγραφο του και προς την ΕΥΑΕ ΕΚΑΒ. 

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΥΑΕ. About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews