ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/3/19

ΠΟΕΔΗΝ: Απλήρωτος ο μισθός των 400 συμβασιούχων που υπηρετούν στα Νοσοκομεία, ΕΚΑΒ, Κέντρα υποδοχής, μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ για τους μήνες Φεβρουάριο και ΜάρτιοΤετάρτη, 27 Μαρτίου 2019
EKABNews
Απλήρωτός ο μισθός των 400 συμβασιούχων που υπηρετούν στα Νοσοκομεία, Κέντρα υποδοχής, ΕΚΑΒ μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Οι συμβασιούχοι του προγράμματος PHILOS του ΚΕΕΛΠΝΟ που υπηρετούν στα Νοσοκομεία, Κέντρα υποδοχής, ΕΚΑΒ των νησιωτικών περιοχών παραμένουν απλήρωτοι για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο και με βάσει τα δεδομένα και το μήνα Απρίλιο.
Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι δεν έχουν λάβει καμία σοβαρή απάντηση τόσο από το ΚΕΕΛΠΝΟ όσο και από το Υπουργείο Υγείας σχετικά με το πότε και αν θα πληρωθούν.. Αφήνουν να εννοηθεί ότι ίσως η πληρωμή μετατεθεί για τέλος Απριλίου, την ώρα που ήδη πολλοί συμβασιούχοι αντιμετωπίζουν σοβαρό βιοποριστικό πρόβλημα καθώς αδυνατούν να πληρώσουν ενοίκια και άλλες οικονομικές υποχρεώσεις.
Καλούμε το Υπουργείο Υγείας άμεσα να πληρώσει του δεδουλευμένα. Πάσχα έρχεται.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πηγή: poedhn.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews