ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/3/19

Με ΙΧ αντί ασθενοφόρου η μεταφορά 75χρονου απο την Ζαρκαδιά στο Κ.Υ. ΧρυσούποληςΤρίτη, 5 Μαρτίου 2019
EKABNews

Κώστας Χιώτης : Με ΙΧ αντί ασθενοφόρου η μεταφορά 75χρονου απο την Ζαρκαδιά στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης
proininews.gr

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB ο Κώστας Χιώτης σχετικά με ένα περιστατικό που έγινε στην Ζαρκαδιά .

Η ανάρτηση :

Δυστυχώς, άλλο ένα σοβαρό συμβάν έρχεται να αναδείξει το μεγάλο θέμα της ελλείψεως των οδηγών ασθενοφόρου κατά τη διάρκεια ολόκληρου του 24ώρου στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης.
Με Ι.Χ αντί ασθενοφόρο έγινε η μεταφορά 75 χρόνου ασθενούς, διερχόμενου από την Ζαρκάδια με τραυματισμό στο κεφάλι στο Κ.Υ Χρυσούπολης εχθές το βράδυ. Το φαινόμενο επαναλαμβάνεται για μια ακόμη φορά στο Νέστο και αποδεικνύει την έλλειψη οδηγών και πληρωμάτων ασθενοφόρων.

Η περίπτωση ενός ζητήματος που δημιουργεί τόσο σοβαρά προβλήματα, αλλά παραμένει άλυτο, ενώ είναι γνωστό και καταγεγραμμένο, δείχνει ότι μάλλον πρέπει να αλλάξει ο βαθμός προτεραιότητας με τον οποίο αυτό αντιμετωπίζεται.
Οι κάτοικοι σε κάθε περιοχή του Νέστου στερούνται το δικαίωμα της άμεσης πρόσβασης στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας διότι το ασθενοφόρο του Κ.Υ Χρυσούπολης καλύπτει μόνο την μια βάρδια .
Πρέπει να γίνουν άμεσα συντονισμένες ενέργειες προκειμένου να προσληφθούν οδηγοί-διασώστες για το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης. Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές..

Πηγή: proininews.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Το πρόβλημα δεν θα λυθεί ποτέ με οδηγούς ασθενοφορων και κάποια στιγμή να σταματήσει ο κόσμος να λέει οδηγούς ασθενοφορων έλεος είμαστε Διασώστες πληρώματα ασθενοφόρων και ένα απ' τα καθήκοντα που έχουμε είναι να οδηγούμε και το ασθενοφορο,έχει ακούσει κανείς να λένε ο οδηγός του περιπολικού η ο οδηγός του πυροσβεστικου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews