ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/3/19

Ν. Καλογιαννάκης: Καρέκλες «ερπύστριες» στη δύναμη του ΕΚΑΒ Ηρακλείου, Audio


Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019
EKABNews

Ν. Καλογιαννάκης: Καρέκλες «ερπύστριες» στη δύναμη του ΕΚΑΒ
984radioΔημοσιεύτηκε στις 12 Μαρ 2019

Με δύο ειδικές καρέκλες για την μεταφορά ασθενών από και προς τα σπίτια τους, που λειτουργούν με μπαταρία κι ερπύστρια, ενισχύθηκε το ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο. Στόχος είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών κι η προστασία των διασωστών από προβλήματα υγείας όπως ορθοπεδικά και μέσης λόγω των βαρών που σηκώνουν. 
Εδώ και τρείς εβδομάδες η χρήση και χρησιμότητα τους, βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο, όπως είπε στον 98,4 ο πρόεδρος των εργαζόμενων Νίκος Καλογιαννάκης, με τα αποτελέσματα να είναι θετικά.
Το κόστος τους ανέρχεται στις 6.500 ευρώ, είναι κινεζικής προέλευσης και τα χρήματα εξοικονομήθηκαν με τις συνδρομές προς το Σωματείο.
«Ευχή μας είναι έτσι να συνεχίσουμε, προκειμένου να ενισχύσουμε – εξοπλίσουμε το ΕΚΑΒ με ότι μας χρειάζεται» πρόσθεσε ο Νίκος Καλογιαννάκης.


Πολύτιμος σύμμαχος οι ερπύστριες καρέκλες για το ΕΚΑΒ
neakriti.gr

Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαρ 2019


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews