ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/3/19

Ευχαριστίες Βαρδαρού για την επιτυχή διακομιδή βρέφουςΚυριακή, 17 Μαρτίου 2019
EKABNews

Ευχαριστίες Βαρδαρού για την επιτυχή διακομιδή βρέφους
eviavima.com.gr

Επιτυχή κατάληξη είχε η διακομιδή βρέφους από τη νήσο Σκόπελο τα ξημερώματα της Τρίτης προς Τετάρτη, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, με ανέμους πάνω από 12 μποφόρ να πνέουν στην περιοχή.
Παρόλα αυτά όλος ο διασωστικός μηχανισμός λειτούργησε υποδειγματικά και το βρέφος διακομίστηκε με ασφάλεια στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.
Ο Αν. Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας αποδίδει ευχαριστίες και εύσημα στους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας, στο τμήμα Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, στην Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης για την αίσια έκβαση της επιχείρησης κάτω από τον συντονισμό του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Ταφύλλη.

Δημοσιεύτηκε 16/3/2019

Πηγή: eviavima.com.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews