ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/3/19

Απόλυτη επιτυχία για το Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και Πυροπροστασίας από τους «Πειρατές Ικαρίας»!Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019
EKABNews

Απόλυτη επιτυχία για το Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και Πυροπροστασίας από τους «Πειρατές Ικαρίας»!
ufight.gr

Διαβάστε την ανακοίνωση της σχολής μαχητικών αθλημάτων «Πειρατές Ικαρίας» του Ισίδωρου Μπινίκου για την ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία που γνώρισε το Σεμινάριο του Σαββάτου :

«Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε για δεύτερη φορα το σεμινάριο Πρωτων Βοηθειών και Πυροπροστασίας που διοργανωσαν οι Πειρατές Ικαρίας.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν ακόμη μεγαλύτερη απ' την περσινή κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα σαν Σύλλογο.

Αυτά τα σεμινάρια υποσχεθήκαμε περυσι να γινουν θεσμος, και με την βοήθεια του ΕΚΑΒ και του πυροσβεστικού κλιμακιου Ικαρίας θα τα πραγματοποιήσουμε!

Σκοπός μας ειναι περα απο το αθλητικό κομμάτι να μποσεσουμε να προσφέρουμε και κοινωνικα στον τοπο μας!

Να ευχαριστήσουμε τους υπαλλήλους του ΕΚΑΒ Ηλία Ραμος, Βαγγέλη Μουσετη, Κωνσταντινα Μαυρονικολα, Λεωνίδα Ξενάκη, Δημήτρη Καλαμπογια, τους πυροσβέστες Δημήτρη Καριότογλου, Αλέξανδρο Πολίτη, Θεμιστοκλή Πούλο για τον εθελοντισμό τους στην άρτια διεξαγωγή του σεμιναρίου!

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τσαρνα Λαμπη και το ΄Τζιβαερι' που πάντα φροντίζει να μην πεινάσουμε!''Δημοσιεύτηκε 17/3/2019

Πηγή: ufight.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews