ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/3/19

Υπόμνημα του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας προς Οικονόμου-Φωτήλα για τα προβλήματα του ΕΚΑΒΤρίτη, 19 Μαρτίου 2019
EKABNews

Υπόμνημα του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας προς Οικονόμου-Φωτήλα για τα προβλήματα του ΕΚΑΒ
onlarissa.gr

Υπόμνημα κατέθεσε το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας υπογεγραμμένο από τον πρόεδρο του ΔΣ Γιάννη Γούλα και τον γραμματέα Γεώργιο Ζαραγιάννη προς τους κ.κ. Οικονόμου και Φωτήλα (τομεάρχης και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας Ν.Δ., αντίστοιχα) σχετικά με τα προβλήματα του ΕΚΑΒ.

Αναλυτικά:

Τι γίνεται με τον διαγωνισμό των καινούργιων ασθενοφόρων για τις Περιφέρειες Μακεδονίας – Θεσσαλίας.

Ενίσχυση του στόλου των Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ – Θεσσαλίας με νέα καθώς μεγάλο ποσοστό των οχημάτων μας είναι πέραν της 10ετίας και παλαιότερα.

Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΤΕΙ) της ειδικότητας Πλήρωμα Ασθενοφόρου – Διασώστης για αναβάθμιση του ρόλου και του έργου των Πληρωμάτων Ασθενοφόρου –  Διασωστών (Υπάρχει έτοιμη και κοστολογημένη πρόταση ένταξης στα ΤΕΙ).
Ένταξη της ειδικότητας Πλήρωμα Ασθενοφόρου – Διασώστης στα Βαρέα και Ανθυγιεινά.

Εθνικός φορέας Εκπαίδευσης από το ΕΚΑΒ και μόνο.

Προγραμματισμός για διαρκή και επαναλαμβανόμενη συνεχιζόμενη εκπαίδευση στην Περιφέρεια μας.

Ενίσχυση σε Πληρώματα Ασθενοφόρου – Διασώστες τόσο στο Παράρτημα Λάρισας όσο και στους τομείς Τρικάλων – Καρδίτσας.

Ανάπτυξη νέων ( Γόννων), και ενίσχυση παλαιοτέρων τομέων – Βάσεων ΕΚΑΒ στην περιοχή ευθύνης μας  με πληρώματα ασθενοφόρουπ.χ (Αγιάς, Φαρσάλων, Τυρνάβου,  Φαρκαδόνας, Καλαμπάκας, Πύλης, Σοφάδων, Παλαμά, Μουζακίου).

Εργασίες συντήρησης και εκσυγχρονισμού του υπάρχοντος κτιρίου εγκαταστάσεων και μέσων.Έργο ανέγερσης κτιρίου στο Οικόπεδο του ΕΚΑΒ (Θέση Λιβαδάκι) (χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ). Η ιδέα τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλειφθεί ενώ το υπάρχον κτίριο είναι ήδη εικοσαετίας και δεν επαρκεί για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες μας π.χ. (συνεργείο – πλυντήριο).

Δημοσιεύτηκε 18/3/2019

Πηγή: onlarissa.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews