ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/3/19

Ο Ανδρέας Ξανθός και ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κω, Βίντεο


Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019
EKABNews

Επίσκεψη Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, Αν. Γενικού Γραμματέα Σταμάτη Βαρδαρού και Πρόεδρου ΕΚΑΒ Παναγιώτη Τζανετή στο Νοσοκομείο Κω.

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ο Α. Ξανθός στο Νοσοκομείο Κω παρέλαβε από Ν. Γεωργαντή τη μελέτη σκοπιμότητας του νέου Νοσοκομείου | Αναθέτουμε με σταθερά βήματα τη μελέτη & εξασφαλίζουμε χρηματοδότηση (Αξονικός & θέματα προσωπικού)
aegeanews.gr

Χαρίκλεια Χριστοφή

Υπόμνημα με όλα τα προβλήματα του Νοσοκομείου αλλά και τη μελέτη σκοπιμότητας για το νέο Νοσοκομείο κατέθεσε στον Υπουργό Υγείας Α. Ξανθό ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κω Ν. Γεωργαντής κατά την πρωινή επίσκεψη του Υπουργού στο Νοσοκομείο και στη συνάντηση που είχε με το προσωπικό παρουσία του Υπ. Ναυτιλίας Ν. Σαντορινιού και των Βουλευτών Δ. Γάκη και Η. Καματερού.


Οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε υποστελέχωση και διάφορες ελλείψεις αλλά και σε θέματα πληρωμών (ο Υπουργός θύμισε ότι επισχέσεις ιατρικού προσωπικού για θέματα πληρωμών έχουν να γίνουν εδώ και τέσσερα χρόνια…)

Ο κ. Ξανθός δεσμεύθηκε για το θέμα του Αξονικού (είχε τεθεί εκτός λειτουργίας), αλλα και για την προώθηση του θέματος του νέου Νοσοκομείου με σταθερά βήματα.

Αρχικά για τη χωροθέτηση (τα σημεία που έχουν προταθεί είναι τρία: στο ΔΙΙΚ, στο Λινοπότι και στο Σελβέρι (Ιππικός όμιλος) και στην συνέχεια ανάθεση της μελέτης ανέγερσης νέου κτιρίου, αλλά και εξασφάλιση χρηματοδότησης.

Παράλληλα όμως δεσμεύθηκε και για την ενίσχυση του υπάρχοντος Νοσοκομείου τόσο σε προσωπικό όσο και σε εξοπλισμό.

Α. Ξανθός στο Νοσοκομείο Κω
aegeanews

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρ 2019

Πηγή: aegeanews.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews