ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/3/19

ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ καλούν τους μη ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ στον ΑΓΩΝΑ
Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019
EKABNews

ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ καλούν τους  μη ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ στον ΑΓΩΝΑ

Η  «γλυκιά συμμορία» του ΕΚΑΒ βλέπει τους τίτλους τέλους, ό,τι και να γίνει στις εκλογές…. Προσέχει λοιπόν πια την άμυνα της.  Βγάζει νόμους – φωτογραφία για την νομική  της υποστήριξη, στήνει γέφυρες  με πασίγνωστους ακροδεξιούς για να έχει πόρτα τον χειμώνα, μετατάσσεται σε ασφαλείς κρυψώνες , κάνει με κάθε τρόπο το κουμάντο της για τον χειμώνα.

Είναι κάτι  γραφικοί παραγοντίσκοι, κάτι  σφογγοκωλάριοι  που αφού κυνήγησαν αλύπητα τους συντρόφους τους, αφού εκμεταλλεύτηκαν συναδέλφους και συναδέλφισσες, αφού διέλυσαν την υπηρεσία από  θέσεις «ευθύνης» , που καπάρωσαν κατά την τελευταία τετραετία, τώρα στο παρά πέντε θυμήθηκαν ιδεολογίες, αλληλεγγύη και αγώνες…. όλων των υπολοίπων.

Καλούν λοιπόν  «γραβάτες» , «νοσοκόμες» και «αγραμμάτους δικηγόρους» να θυσιαστούν για το καλό του λαού. Αλλιώς θα φωνάξουν, λέει,  τον  αγριωπό καπετάν Μίλτο (ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ!). Επίσης λένε στους εργαζομένους, που δικαιούνται κάτι ψίχουλα ως ελάχιστη αναγνώριση και ανταπόδοοση, να δεχθούν μια οριζόντια περικοπούλα προκειμένου να συνεχίσουν να το παίρνουν και οι πολιτικοί πελάτες  τους (ο έχων δύο χιτώνες κλπ. κλπ.).
 
Αυτοί όμως ξεσήκωσαν ξαφνικά όλο τον κόσμο, κρέμασαν τα άπλυτα στην πλατεία, ξέσκισαν το Facebook και το Youtube, έβγαλαν  ανακοινώσεις που  πανηγύριζαν πριν την ώρα τους για την περικοπή μπας και ξεφορτωθούν το κακό  που τους βρήκε ξαφνικά (ο νέος πρόεδρος). Ας πάει δηλαδή και το παλιάμπελο αν είναι να κάνουμε την δουλειά μας. Το πιο ωραίο είναι που  ρωτούν στο τέλος  τις «νοσοκόμες» υποκριτικά γιατί δεν συνεχίζετε να κρύβετε το μυστικό όπως οι προηγούμενες διοικήσεις; Αγαπητοί, οι Εκαβίτες απλώς κάνουν τους χαζούς, δεν είναι!

Μερικές φορές οι σφογγοκωλάριοι βγάζουν και κάτι αστείες τσιριδούλες ότι θα παραιτηθούν, ότι θα κόψουν  τάχα τις φλέβες τους, ότι θα κατεβάσουν το λαό στους δρόμους.  Κι από πίσω τρέχουν με μυξοκλάμματα στο μπαμπά τους για να σωθούν από την νέα απειλή. Τι τους συνέβη τώρα ακριβώς που πρέπει να παζαρέψουν την προσωπική τους τύχη με τους επερχόμενους! Που τα λέτε αυτά  ρε παιδιά;

Μπορεί όμως και να λαθεύω Οπότε άντε ρε λεβεντόπαιδα να σας δούμε, να σας θαυμάσουμε και να σας  χειροκροτήσουμε όπως θα περνάτε καμαρωτοί για την τελετή λήξης.


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Μια χαρά σου ταιριάζει το προσωνύμιο!!!
    Όσο για το κείμενο, το γνωστό δια ασυρμάτου, κέντρο ΤΚ9!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews