ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/3/19

Άμεση η επέμβαση του ΕΚΑΒ σε σοβαρό τροχαίο στην Ακαδημία Πλάτωνος
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019
EKABNews


Άμεση ήταν η επέμβαση του ΕΚΑΒ, σε σοβαρό τροχαίο που συνέβη το πρωί της Πέμπτης 14 Μαρτίου 2019, στη διασταύρωση της Πλάτωνος με την Παλαμηδίου, στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Ο νεαρός οδηγός ενός Smart, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να καρφωθεί στην είσοδο μιας πολυκατοικίας, παρασύροντας έναν πεζό άνδρα νεαρής ηλικίας…

Ο πεζός, έφερε πολλαπλά ανοικτά κατάγματα και στα δύο πόδια, στο θώρακα και στο κεφάλι. Στο σημείο αφίχθηκε άμεσα Μοτοσυκλέτα του ΕΚΑΒ (Μ9), ο Διασώστης της οποίας σταμάτησε την αιμορραγία εφαρμόζοντας ίσχαιμο περίδεση και υποστηρίζοντας τις ζωτικές λειτουργίες του πολυτραυματία.

Μεταφέρθηκαν αμφότεροι με δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ (Α21 & Α13) , στον Ευαγγελισμό για την περεταίρω ιατρική αντιμετώπιση.
Δημοσιεύτηκε 14/3/2019

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews