ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/3/19

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο ΙΕΚ ΛΥΔΙΑ από το ΕΚΑΒ Κατερίνης


Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019
EKABNews

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΚΑΡΔΙΟΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ .
odigos-pierias.gr

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 20 Μαρτίου και Παρασκευή 22 Μαρτίου στο Ι.Ε.Κ ΛΥΔΙΑ Δωρεάν σεμινάριο Πρώτων βοηθειών καρδιοπνευμονικής(ΚΑΡΠΑ)  από το ΕΚΑΒ Κατερίνης.

Στο σεμινάριο παρευρέθηκαν 80 άτομα ξεκινώντας με το θεωρητικό κομμάτι και στην συνεχεία σε χωρισμό ολιγομελών τμημάτων για την πραγματοποίηση τις πρακτικής εφαρμογής

Το σεμινάριο περίεχε τις έξης ενότητες συνολικής διάρκειας 4 ωρών

– Διάλεξη + πρακτικό

– Απινιδωτής

– Εξαγωγή ξένου σώματος 

Τέλος ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό προς τους εκπαιδευτές και διάλογος μεταξύ τους για τα όσα αναφέρθηκαν και για επίκαιρα ζητήματα. Η διεύθυνση ευχαρίστησε  τους συμμετέχοντες και τους εκπαιδευτές Δέσποινα Χαρίση , Αντώνη Φουρκιώτη, Λευτέρη Κουτσογιάννη, Ευάγγελο Παπαδημητρίου, Βασίλη Κουρτεσιώτη, Νικό Τερζίδη, Γεώργιο  Χαρισόπουλο. Το επόμενο σεμινάριο με το όποιο κλείνει ο κύκλος εκπαίδευσης από το ΕΚΑΒ Κατερίνης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαρτίου.
Τηλ. 2351303876                                                                               
Διευθ. Ειρήνης 37Δημοσιεύτηκε 23/3/2019About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews