ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/3/19

Ανακοίνωση σωματείου ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης για παρανομίες του προγράμματος και αναληφθείσες ενέργειες σχετικά με αυτό
Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019
EKABNews


Συνάδελφοι /σσες σας ενημερώνουμε  ότι το Σωματείο μας έχει αποστείλει αναφορά – καταγγελία στο Πρόεδρο του ΕΚΑΒ για το παράνομο πρόγραμμα εργασίας και έχουμε ζητήσει μέχρι την Πέμπτη 7/3/2019 την αναστολή λειτουργίας του.
Έχουμε στείλει εξώδικο στο ΕΚΑΒ και στο Υπουργεία  Υγείας και Εργασίας.
Έχουμε καταγγείλει την Δ/νση του ΕΚΑΒ2  για παράβαση καθήκοντος στο Σώμα Επιθεωρητών Δ.Δ
Με απόφαση του Δ.Σ του Σωματείου μας θα προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις μετά την προκήρυξη που θα γίνει από την ΠΟΠΕΚΑΒ και την διαμεσολάβηση με τον ΟΜΕΔ. Οι κινητοποιήσεις θα είναι  4 ώρες στάσεις εργασίας εναλλάξ ανα βάρδια εκτός των Σαββατοκύριακων και των αργιών, για παράδειγμα την μία μέρα η 4 ωρη στάση θα είναι πρωί στην λήξη της βάρδιας και την επόμενη μέρα απόγευμα στην αρχή της βάρδιας, στην νυχτερινή βάρδια δεν θα υπάρχει στάση εργασίας.
Επίσης το σωματείο μας σε συνεννόηση με την νομική μας σύμβουλο προχωράει σε κατάθεση αγωγής κατά παντός υπευθύνου για την μη χορήγηση των οφειλομένων ρεπό στους συναδέλφους και την διεκδίκηση αποζημίωσης   για εργασία τις νύχτες για το θέμα που κόβει ώρες από τα ρεπό που δικαιούμαστε. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετέχουν να έρθουν σε επικοινωνία με το Σωματείο.


ΓΙΑ Δ.Σ
Ο                                         Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΕΒΕΛΟΓΛΟΥ ΜΑΚΗΣ  ΒΕΝΤΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews