ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/3/19

ΠΟΕΔΗΝ: Βάζουν λουκέτο στο Νοσοκομείο Ναυπλίου. Κλείνουν το ΤΕΠ. Δεν θα εφημερεύει. Χειρότερα από Κέντρο Υγείας. Ξεσηκώθηκαν οι φορείς και οι κάτοικοι της περιοχής.Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019
EKABNews


ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
Κλείνουν το ΤΕΠ. Δεν θα εφημερεύει. Χειρότερα από Κέντρο Υγείας
Ξεσηκώθηκαν οι φορείς και οι κάτοικοι της περιοχής

Η κυβέρνηση όταν ήταν στην αντιπολίτευση έλεγε ότι θα ανοίξει τα 10 Νοσοκομεία, που έκλεισαν το έτος 2014. Τώρα ως Κυβέρνηση ξέχασε τι έλεγε.
Δια της συρρίκνωσης, απαξίωσης και των ελλείψεων Προσωπικού, μετατρέπει τα 30 διασυνδεόμενα Νοσοκομεία της χώρας σε Κέντρα Υγείας (π.χ. Νάουσα, Αμαλιάδα, Μεσολόγγι κλπ.).
Αυτό όμως που συμβαίνει στο Ναύπλιο ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Ούτε Κέντρο Υγείας. Βάζουν λουκέτο στο Νοσοκομείο αφού σταματάει να εφημερεύει. Πριν καλά καλά στεγνώσει η μελάνη του Νόμου 4600/2019 του Υπουργείου Υγείας που δίνει τη δυνατότητα στο άρθρο 129 να μετακινούνται οι γιατροί στα Νοσοκομεία τα οποία βρίσκονται υπό ενιαία Διοίκηση.
Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας που εποπτεύει τα Νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους, αποφάσισε να δημιουργήσει ενιαίο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο Νοσοκομείο Άργους και το Νοσοκομείο Ναυπλίου να μην εφημερεύει καθόλου. Ουσιαστικά ΛΟΥΚΕΤΟ.
Κλείνουν το Νοσοκομείο μιας πόλης που κατακλύζεται από τουρίστες και δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι της περιοχής προσέρχονται για υπηρεσίες υγείας.
Δεν υπολογίζουν τίποτα. Που είναι η κοινωνική ευαισθησία; Οι κάτοικοι είναι ξεσηκωμένοι. Στηρίζουμε την λειτουργία και την αναβάθμιση και των δύο Νοσοκομείων του Νομού Αργολίδας (Άργος και Ναύπλιο).
Σας κοινοποιούμε την απόφαση της Διοίκησης και την καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

 \Πηγή: poedhn.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews