ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/3/19

Άσκηση στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Μαστιχάρι της Νήσου Κω με τη συμμετοχή του ΕΚΑΒ ΚωΠαρασκευή, 22 Μαρτίου 2019
EKABNews

Facebook ΤΟΜΕΑΣ Ε.Κ.Α.Β. ΚΩ

Άσκηση στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Μαστιχαρι της Νήσου Κω με τη συμμετοχή του Τομέα ΕΚΑΒ Κω.
Συμμετείχαν ο Τομέας ΕΚΑΒ Κώ με 2 Διασώστες , ΕΛ.ΑΣ ,Π.Υ , Λ.Σ , ΕΟΔ Παράρτημα βόρειου συγκροτήματος Δωδεκανήσου ( ΚΩΣ) ΔΕΗ και η πολιτική προστασία του Δήμου Κώ
Στο σενάριο υπήρχε φωτιά περιμετρικά του σταθμού και εσωτερικά ,ακόμα υπήρχε εγκλωβισμένος τραυματίας με εισπνευστικό έγκαυμα, έγκαυμα προσώπου και εγκαύματα στα δύο άνω άκρα.
Έγινε η κατάσβεση και η ασφάλεια του χώρου απο τη ΠΥ και αφού απεγκλώβισαν το τραυματία μέσα απο το φλεγόμενο εργοστάσιο το ΕΚΑΒ παρείχε τη προνοκομειακή υποστήριξη ζωής με εξασφάλιση Αεραγωγού και ακινητοποίηση ΑΜΣΣ (Α), εξασφάλιση αναπνοής (Β) και κυκλοφορίας (C) με ενδοφλέβιο όρο, η άσκηση στέφθηκε με επιτυχία και όλοι οι φορείς συνεργάστηκαν ομαλά.

ΔΗΡΑΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ -ΑΣΚΗΣΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΑΣΠ ΚΩ «ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ»
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ ΔΗΡΑΣ
Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρ 2019
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews