ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/3/19

Μάθημα ζωής! Διοργάνωση Ημερίδας Πρώτων Βοηθειών από τον ΠΑΟΚ-Ευχαριστίες στο ΕΚΑΒΠέμπτη, 28 Μαρτίου 2019
EKABNews

Μάθημα ζωής!
inpaok.com

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 στα Γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ ενόψει της «Ημερίδας Πρώτων Βοηθειών σε Αθλητικούς Χώρους», την οποία διοργανώνει ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 και ώρα 17:00 στο PAOK Sports Arena, με τη συμμετοχή όλων των προπονητών και γυμναστών του Συλλόγου μας.

Τη Συνέντευξη Τύπου συντόνισε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΠΑΟΚ κ. Άκης Μπεκιάρης.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Ειδικός Γραμματέας και μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ κ. Δημήτρης Πατρίδας:

«Θεωρούμε πως είναι υποχρέωσή μας, από τη στιγμή που οι γονείς μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και γίνονται διαρκώς προπονήσεις υπό την επίβλεψή μας να πραγματοποιηθεί αυτή η ημερίδα. Για να φτάσουμε ως εδώ κάποιοι άνθρωποι βοήθησαν και ο πρώτος που πρέπει να ευχαριστήσω είναι ο κ. Δρόσος, διευθυντής της καρδιοχειρουργικής του Νοσοκομείου Παπανικολάου, αλλά και ο κ. Πλωμαρίτης, διοικητής της 4ης υγειονομικής περιφέρειας, ο οποίος μας άνοιξε το δρόμο για τη διοργάνωση της ημερίδας. Ακόμη, θα ήθελα να ευχαριστήσω την διευθύντρια του ΕΚΑΒ κ. Τσιούπα Αγγελική για τη συμβολή του ΕΚΑΒ στην εκδήλωση. Τέλος, θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να πω ένα ευχαριστώ στην εταιρία «Νοσοκόμα στο σπίτι», η οποία έχει κάνει μία χορηγία ζωής, προσφέροντας δύο απινιδωτές για το Γήπεδο της Τούμπας και το Παλατάκι».

Ο διασώστης του ΕΚΑΒ Απόστολος Χατζημιχαηλίδης χαρακτηριστικά τόνισε:

«Εκ μέρους του ΕΚΑΒ, θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον ΠΑΟΚ, για αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία του να εκπαιδεύσει τους προπονητές του και όλο το δυναμικό σχετικά με την παροχή πρώτων βοηθειών και τη χρήση απινιδωτή. Οι πρώτες βοήθειες είναι σημαντικές για όλους, γιατί όλοι χρειαζόμαστε τον συνάνθρωπό μας. Η καρδιοπνευμονική ανάνηψη, οι θωρακικές συμπιέσεις είναι όσα χρειάζεται να ξέρουμε για κάποιον που έχει πάθει ανακοπή, είτε κοντινός άνθρωπός μας, είτε μακρινός. Θα εκπαιδευθούν περίπου 150 άτομα από τους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ και θα δοθούν αντίστοιχες βεβαιώσεις από το ΕΚΑΒ, πιστοποιημένες από το ERC».

Εκ μέρους του επίσημου υποστηρικτή της εκδήλωσης «Νοσοκόμα στο σπίτι», ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής ανέφερε:

Σαν εταιρία πρεσβεύουμε την πρόληψη στην υγεία των ανθρώπων και σε ό,τι σχετίζεται με την υγεία συμμετέχουμε με χαρά! Συμμετέχουμε στη συγκεκριμένη δράση του ΠΑΟΚ, προσφέροντας δύο απινιδωτές, ώστε να υπάρχει άμεση πρόσβαση από όλους τους αθλουμένους, ώστε να έχουν γνώση των κινδύνων και πώς μπορούν να τους αντιμετωπίσουν. Ως εταιρία είμαστε στο χώρο εδώ και 25 χρόνια και θεωρούμε μεγάλη τιμή να είμαστε υποστηρικτές σε αυτή την εκδήλωση του ΠΑΟΚ.Δημοσιεύτηκε 26/3/2019

Πηγή: inpaok.com
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews