ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/3/19

Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση στο ΚΥ Χάρακα Κρήτης
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019
EKABNews

Facebook Κωνσταντίνος Μοχιανάκης
ΚΈΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΧΑΡΑΚΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε άλλο ένα μάθημα συνεχιζόμενης τηλεκπαίδευσης στο ΚΈΝΤΡΟ ΥΓΕΊΑΣ ΧΑΡΑΚΑ
Ευχαριστούμε για την παρουσίαση τον κ.Ανυφαντάκη Μάνο Διασώστη πληρώμα ασθενοφόρου Κέντρου Υγείας Σπηλίου καί τον κ. Μοχιανάκη Κωνσταντίνο Διασώστη πληρώμα ασθενοφόρου Κέντρου Υγείας Χάρακα. Τον κ.Θεοφιλάκη Μανώλη διασώστης στην Κύπρο για την παρουσίαση του νέου αυτόματου μηχανήματος τεχνικών συμπιέσεων τύπου λούκας.

Επίσης θα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μαθιουδάκη Γεώργιο Οδοντίατρο Κέντρου Υγείας Χάρακα για την οργάνωση και επιμέλεια όλου του προγράμματος της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και όλους εσάς που με την παρουσία σας και την συμμετοχή σας μας δίνεται δύναμη για να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια.


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews