ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/3/19

Εκπαιδευτική Ημερίδα από το ΕΚΑΒ Λακωνίας στο Δημοτικό Σχολείο Νιάτων-Αγίου ΔημητρίουΤετάρτη, 6 Μαρτίου 2019
EKABNews

Θερμές ευχαριστίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στους εκπαιδευτές/διασώστες του ΕΚΑΒ Λακωνίας

Ο Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νιάτων-Αγίου Δημητρίου διοργάνωσε εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα «Παροχή Πρώτων βοηθειών  από τον απλό πολίτη»

Η αμεσότητα, η διάθεση και η προθυμία με την οποία ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας, τα μέλη πληρώματα του τομέα ΕΚΑΒ των Μολάων Λακωνίας  δείχνει, πέρα από την εμπειρία και την  ετοιμότητα που διακατέχονται, την ήδη αναγνωρισμένη γνώση, καθώς και  τον υψηλό δείκτη κοινωνικής ευαισθησίας, των εργαζομένων του συγκεκριμένου φορέα.

Τόσο ο υπεύθυνος του Τομέα κος Αλεξίου,  όσο και οι εκπαιδευτές διασώστες κος Ευαγγελάκος,  κος Δρίβας και κα Σίκαλη, με απίστευτη μεταδοτικότητα   κράτησαν το ενδιαφέρον του κοινού ζωντανό,  καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίασης.

Θερμές ευχαριστίες εκ μέρους του Συλλόγου.

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews