ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/3/19

Εκπαιδευτές
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019
EKABNews

Γράφει ο Κυριάκος Σιδηρόπουλος

Εκπαιδευτές.

Έχετε δει την γελοιογραφία, με το περιστέρι που κάθεται κάπου ψηλά και αναρωτιέται, "ποιον να κουτσουλίσω σήμερα;". Έτσι είμαι και γω. Σήμερα θα κουτσουλίσω τους εκπαιδευτές.
Προγράμματα εκπαίδευσης σε επείγοντα, τρέχουν εκατοντάδες κάθε μήνα. Διασωστών, σπουδαστών, πολιτών, διάφορων άλλων ειδικοτήτων.
Ποιοι είναι εκπαιδευτές και ποιοι είναι οι καλύτεροι;


Αυτοί που εργάζονται σε γραφείο, αυτοί που είναι βοηθοί γιατρού, αυτοί που δεν έχουν σχέση με την ειδικότητα, ή οι μάχιμοι Διασώστες, οι οποίοι όχι μόνο το διδάσκουν, αλλά το κάνουν και κάθε μέρα; Μπορεί να διδάσκει ακινητοποίηση πολυτραυματία, ο νοσηλευτής Μονάδας Αιμοκάθαρσης; Μπορεί να διδάσκει καρδιογράφημα ο Διασώστης ιδιωτικού ασθενοφόρου; Εύκολη η απάντηση. Με μία ένσταση. Να το χεις, αλλά να μπορείς και να το μεταφέρεις. Αν δεν το χεις, ή αν δεν μπορείς να το μεταφέρεις, μην το κάνεις. Δεν είναι υποχρεωτικό να γίνουν όλοι εκπαιδευτές. Βρες άλλη δουλίτσα να συμπληρώσεις το εισόδημά σου. Βρες άλλον τρόπο να δοξαστείς και να γεμίσεις τον τοίχο σου στο facebook.

Αναρτήθηκε από Κυριάκος Σιδηρόπουλος 20/3/2019 στις 5:56 μ.μ.


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews