ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/3/19

Ο Γιάννης Γούλας για την Αναστολή κινητοποιήσεων της ΠΟΠ ΕΚΑΒ, ΒίντεοΤετάρτη, 27 Μαρτίου 2019
EKABNews

Συνέντευξη ο γενικός γραμματέας της ΠΟΠ ΕΚΑΒ και πρόεδρος του « Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας», Γιάννης Γούλας

Λάρισα: Αναστολή κινητοποιήσεων ΕΚΑΒ
AstraTV

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαρ 2019

Δείτε στο EKABNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. O αντιπρόεδρος με τον γνωστό παρατρεχάμενο έχουν εγκατασταθεί στην Θεσσαλία μοιράζοντας υποσχέσεις (άραγε υπάρχουν ακόμη εργαζόμενοι που τους πιστεύουν;) για να φτιάξουν το ψηφοδέλτιο που θα πάρει την νίκη στις εκλογές του σωματείου.

    Αντί να ασχολούνται με τα προβλήματα που υπάρχουν και που τα περισσότερα οι ίδιοι τα δημιούργησαν στην λειτουργία της υπηρεσίας ειδικά στο ΕΚΑΒ Αθήνας.
    Το Ελληνικό δημόσιο πληρώνει τα εκτός έδρας και τις διανυκτερεύσεις τους και οι εργαζόμενοι πληρώνουν τα τραπεζώματα…. Για να δούμε… Θα έχει τουλάχιστον αποτέλεσμα η δαπανηρή κινητοποίηση των κυβερνώντων αξιωματούχων ή θα παραμείνουν μειοψηφία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews