ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/3/19

Αιτωλοακαρνανία: Στα… θρανία οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒΠαρασκευή, 15 Μαρτίου 2019
EKABNews

Αιτωλοακαρνανία: Στα… θρανία οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)
sinidisi.gr

Συμμετοχή σε διήμερα σεμινάρια πάνω σε νέες πρακτικές  

Ξεκίνησε και στην Αιτωλοακαρνανία, το πρόγραμμα της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης για τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ. Κάθε φορά στο πλαίσιο του σεμιναρίου, μέχρι 20 εργαζόμενοι επικαιροποιούν τις γνώσεις τους και πάνω σ’ αυτές μαθαίνουν νέες πρακτικές, οι οποίες ωφελούν τους ίδιους αλλά και τους ασθενείς.

Εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ από το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι και τη Ναύπακτο παρακολουθούν το σεμινάριο στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου Αγρινίου. Στόχος, σύμφωνα με τη διασώστρια – εκπαιδευτή του ΕΚΑΒ Αγρινίου Θεοδώρα Τσιόλη είναι: «να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες μας για την καλύτερη ανταπόκρισή μας απέναντι στους πολίτες».

Το πρόγραμμα εκδόθηκε από το τμήμα εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Αθηνών και αφορά όλα τα στελέχη του Κέντρου. Είναι διήμερο, το οποίο στην Αιτωλοακαρνανία ξεκίνησε την Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί μόλις εκπαιδευτούν τα στελέχη του ΕΚΑΒ σε όλο το νομό. Κάθε πρωί, στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου Αγρινίου, θα πραγματοποιούνται ενημερώσεις, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν το θεωρητικό αλλά και το πρακτικό κομμάτι των πληρωμάτων.

«Αφορά στη συμπλήρωση πρακτικών σε θέματα τραυμάτων, τοκετού, εγκαυμάτων καρδιακής αναζωογόνησης, φλεβοκέντισης κ.ά.» δήλωσε η αναισθησιολόγος – επιμελήτρια του ΕΚΑΒ Πάτρας και Υπεύθυνη του Τμήματος Εκπαίδευσης, Αγγελική Κανελλοπούλου».

Στο πρόγραμμα εκπαίδευσης των εργαζομένων του ΕΚΑΒ συμμετέχουν γιατρός και διασώστης – εκπαιδευτής του ΕΚΑΒ από την Πάτρα.Εφημερίδα «Συνείδηση»

Πηγή: sinidisi.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews