ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/3/19

Η Μονάδα χρόνιας Αιμοκάθαρσης στην Ιεράπετρα εκφράζει τις ευχαριστίες στον ΕΚΑΒ Άγιου ΝικόλαουΣάββατο, 23 Μαρτίου 2019
EKABNews

Ευχαριστήριο της μονάδας χρόνιας αιμοκάθαρσης στην Ιεράπετρα
planet-radio.gr

Ο όμιλος Νεφρολογικών κέντρων Αγ. Παντελεήμων και συγκεκριμένα η Μονάδα χρόνιας Αιμοκάθαρσης στην Ιεράπετρα εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους στον ΕΚΑΒ Άγιου Νικόλαου

και συγκεκριμένα στους Ροκαδάκη Μανώλη και Βαρδή Σοφία για την εκπαίδευση της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (BLS) που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 03/03/2019 στο χώρο της μονάδας μας στην Ιεράπετρα.

Η γνώση, η σωστή και έγκαιρη εφαρμογή της καρδιο-αναπνευστικής αναζωογόνησης, είναι πρωταρχικής σημασίας και απαραίτητο εφόδιο για όλο το ιατρικο – νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των Μονάδων Χρόνιας Αιμοκάθαρσης.

Στο Κέντρο μας η προσφορά αυτή, εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από όλους τους παρευρισκόμενους, κυρίως λόγω της μεταδοτικότητας, υπομονής και των δεξιοτήτων των εκπαιδευτών του ΕΚΑΒ.

Με την άριστη εκπαίδευση που παρέχει το ΕΚΑΒ ακόμα και σε απλούς πολίτες, συνεισφέρει σημαντικά στη διάσωση συνανθρώπων μας με αιφνίδιο καρδιο-αναπνευστικό και δυνητικά θανατηφόρο συμβάν, οπουδήποτε και αν βρίσκονται.

Ευχαριστούμε θερμότατα

Εκ της διοικήσεως της ΜΧΑ «Αγ. Παντελεήμων» Ιεράπετρας

Δημοσιεύτηκε 22/3/2019

Πηγή: planet-radio.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews