ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/3/19

Πάτρα: Έτρεχαν και δεν έφταναν ΕΚΑΒ και ΕΕΣ για τα κρούσματα μέθηςΚυριακή, 10 Μαρτίου 2019
EKABNews

Πάτρα: Έτρεχαν και δεν έφταναν ΕΕΣ και ΕΚΑΒ για τα κρούσματα μέθης (φωτο)
patrasevents.gr

Πεδίο μάχης θύμιζε το πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου με νεαρούς να μην έχουν τις αισθήσεις τους

Ερυθρός Σταυρός και ΕΚΑΒ, δεν σταμάτησαν να τρέχουν από τις κλήσεις και τις ειδοποιήσεις που είχαν από τα περιστατικά μέθης το Σάββατο το βράδυ αμέσως μετά το τέλος της λήξης της βραδινής ποδαράτης του Πατρινού Καρναβαλιού.

Στην μικρή υπαίθρια κλινική που είχε στήσει και φέτος ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός οι νεαροί που είχαν χάσει τις αισθήσεις τους από την υπερβολική χρήση αλκοόλ ήταν τυλιγμένοι σε κουβέρτες, ενώ κάποιοι από αυτούς διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Μόνο μέχρι τις 12 το βράδυ τα περιστατικά που είχε αναλάβει ο Ερυθρός Σταυρός ξεπερνούσαν τα 60 και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που έκαναν οι εθελοντές, ο αριθμός αυτός θα αυξανόταν και ενδεχομένως να διπλασιαζόταν με την ροή των κρουσμάτων που υπήρχε.


Στο ΕΚΑΒ κάνουν λόγο για 70 συνολικά περιστατικά που διακομίστηκαν τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο στο νοσοκομείο, αφού η κατάσταση τους δεν επέτρεπε μία άλλη λύση. Νούμερο ιδιαίτερα αυξημένο σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χρονιές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το Σάββατο οι 130 εθελοντές που έχει στην διάθεση του για αυτές τις μέρες ο ΕΕΣ, δεν έφταναν για να αντιμετωπίσουν όλα τα περιστατικά, ενώ ακόμα και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος της Πάτρας, Γιώργος Νιάρος ήταν στην πλατεία Γεωργίου, προκειμένου να βοηθήσει την κατάσταση.

Οι εθελοντές του ΕΕΣ Πάτρας έκαναν λόγο για έξαρση των κρουσμάτων μέθης στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι. Και ακόμα έχουμε μία μέρα μπροστά μας.

Πηγή: patrasevents.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews