ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/3/19

Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ της Ρόδου, δεν αντέχουν άλλο!Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019
EKABNews

Φτάνει πια η κοροϊδία! Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ της Ρόδου, δεν αντέχουν άλλο!
topika-nea.gr

Η κατάσταση δεν πάει άλλο! Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ έχουν πλέον εξαντληθεί! Παρά τις συνεχείς και φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν, είναι ανθρωπίνως αδύνατον να ανταπεξέλθουν στην «πίεση» των επειγόντων περιστατικών που καλούνται να αντιμετωπίσουν στο νησί μας.

Έτσι, έφτασαν, πλέον, στο σημείο να εκπέμπουν SOS!

"Παρόλο ότι, «βάλαμε πλάτη» και λειτουργεί αυτή η υπηρεσία χάρη στην καλή θέληση των εργαζομένων η κατάσταση δεν πάει άλλο! Κινδυνεύουμε να γίνουμε εμείς οι ασθενείς», μας είπαν χαρακτηριστικά εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Ρόδου, τονίζοντας ακόμη και τα εξής:

"Περιμένουμε εδώ και πολύ καιρό να έρθει κάποιο καινούργιο προσωπικό, και συγκεκριμένα επτά (7) μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ και τέσσερις (4) μόνιμοι. Αλλά, δυστυχώς, παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις και τις υποσχέσεις, "κάθε μέρα έρχονται, και ποτέ δεν έχουν έρθει". Αποτέλεσμα είναι το νησί της Ρόδου να καλύπτεται με τρία (3) ασθενοφόρα για επείγοντα περιστατικά κι ένα που υπάρχει για εξιτήρια μόνο πρωινή βάρδια από Δευτέρα έως Παρασκευή»!

Αυτή, λοιπόν, είναι η κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας. Κι απ΄ ότι φαίνεται οι αρμόδιοι δεν αντιλαμβάνονται πως πέρα από την ψυχική και την σωματική ηρεμία των εργαζομένων, (45 πληρώματα ασθενοφόρων, που έχουν να λαμβάνουν... 3833 ρεπό οφειλόμενα και 2331 μέρες άδεια), κινδυνεύουν καθημερινά και ανθρώπινες ζωές! Άραγε, ακούει κανείς;

Δημοσιεύτηκε 28/3/2019

Πηγή: topika-nea.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews